Vraag van de maand oktober ’15

Voordat u afslaat hebt u bij het innemen van uw stand op de afslagplaats last van de teemmerken.
U verplaatst het teemerk, slaat de bal en plaatst het teemerk weer terug.

wat zeggen de regels

 A:  Geen probleem zolng de teemerken maar op exact dezelfde plaats worden terug gezet.

 B:  Je mag de teemerken niet weghalen je krijgt 1 strafslag

 C:  Je mag de teemerken niet weghalen je krijgt 2 strafslagen

Voor het juiste antwoord scroll naar beneden.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Voordat een speler zijn eerste slag doet met een bal op de afslagplaats van de hole die wordt gespeeld worden teemerken geacht vast te zijn, de speler mag de teemerken niet verplaatsen om belemmering van zijn  stand te vermijden

Aangezien dit een opzettelijke fout is, krijg je voor deze overtreding 2 strafslagen. Antwoord c is juist