Vanaf 23 november weer competitie westrijden

Bestuur

Je bent Diane, bent receptioniste bij the Dunes, hebt 1½ week geleden alle 4-ballen naar 2-ballen omgezet, hebt alle vragen over het ‘waarom’, ‘mag het ook niet met zijn 3-en’ en ‘hoelang duurt dit nog’ in grote zelfbeheersing beantwoord … komt er een persconferentie van Mark en Hugo op dinsdagavond jl …  mag alles weer van 2 naar maximaal 4 omgezet worden.
Maar ook hiermee krijg je Diane niet gek, die heeft voor hetere vuren gestaan, anders was ze van alle Zandvoortse golfers wel veel eerder helemaal gek geworden.

Voor we online weer 4-ballen kunnen reserveren moet wel eerst even weer het onontbeerlijke boeking systeem worden aangepast. Maar ook dat gaat ongetwijfeld snel weer lukken en met ingang van maandag kunnen er weer ‘normale’ flights worden geboekt.
Vooralsnog alleen online boeken en uiteraard golfen met in achtneming van alle geldende Corona regels, handen wassen, 1,5 meter afstand en zo verder.

Gelukkig kunnen onze competities met ingang van komende week ook weer van start, gelukkig, want velen leven telkens weer naar dit belangrijkste moment van de week toe. De inschrijving via de site is weer mogelijk, wees er op tijd bij!

Voor vragen kun je altijd terecht bij Anne, Aad of Rob.

Voor iedereen die het intussen niet helemaal verleerd is:
veel golfplezier en sportieve groet van

Uw Wedco en bestuur.