Verslag Vrijwilligersdag 2020

Bestuur

Ondanks alle bizarre en vervelende omstandigheden van de afgelopen maanden hebben wij afgelopen zaterdag de vrijwilligers van onze mooie Golfclub De Zandvoortse kunnen eren en bedanken voor hun inzet.
Is verre van makkelijk geweest, heeft van iedere Wed-co en hun spelers, begrip en geduld gevraagd. Niet iedere maatregel is gelijk te begrijpen. Maar uitgezonderd de donderdagavond hebben een groot aantal spelers aan de wedstrijden mee kunnen doen.
Bewezen is dat iedere club zijn vrijwilligers nodig heeft en gelukkig hebben wij een mooi team van Wed-co’s.

Zaterdag 9 september kwamen dus 22 spelers om 13:30 bij elkaar. Aad Klomp kon helaas vanwege gezondheidsklachten niet meedoen. Natuurlijk wensen wij Aad een voorspoedig herstel.

Na de koffie/thee en met recht een kleine versnapering konden de flights de baan in. Er vielen geen echte prijzen te winnen maar uit het gebruik van de driving-range en putting-green zou je afleiden dat het toch om de clubkampioenschappen ging. Vrijwilligers blijken gemotiveerde golfers.

Het weer zat ons mee, niet te warm en een mooi zonnetje. Voorwaar voor alle vrijwilligers een genoegen om ook eens zonder wedco zorgen te kunnen spelen.

Bij binnenkomst was er voor iedere flight een eigen tafel gereserveerd en naast de drank-muntjes kwam er gelijk een rijk gevulde worst en kaasschotel.

Erg veel rekenwerk hadden Anne en ik niet, het werd al snel duidelijk wie er het beste vanaf had gebracht. Na het heerlijke soepje konden wij de winnaressen en winnaars bekend maken:
Elly den Dunnen werd 1e met netto 30 slagen, zij gaat haar kleindochter Anne-Sterre achterna.
Zo kleindochter zo oma.
Kees van den Bos werd met 28 slagen 1e, Tom de Roode zat Kees behoorlijk op de hielen.
Maar ja de laatste holes etc. geven de doorslag.
Niet in de laatste plaats omdat Kees in afwijking van de andere, een birdie op hole 9 maakte.
De neary viel Gabrielle Wansink ten deel, zo zie je, op het allerlaatste moment melden dat je meedoet, haalt gedurende de week veelspanning weg.
Roel Hoedt was het natuurlijk aan zijn stand verplicht om de neary op 6 te maken. Terug van vakantie en een compleet opgeknapte garage, gaven hem de ontspanning om voor Mieke de fles wijn te winnen.
Er waren nog birdies gemaakt door: Rob, Gabrielle, Dirk, Marcel en Tom. Het leverde niets op, maar toch!
.

Daarna werden wij nog verwend met een mooie huzarensalade, vers gebakken kibbelingen en als toetje heerlijk citroenijs. Nadat Rob Loos het bestuur en de medewerksters van the Dunes op zijn eigen wijze had bedankt konden wij deze gedenkwaardige vrijwilligers dag afsluiten.

Mede Namens het bestuur bedanken wij graag Marion, Paula, Maud en Hanneke, alles klasse was verzorgd.

Met vrijwillige groet,

Anne & Peter