Dauwtrappen – Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei

Bij het schrijven van deze aankondiging waren er nog ruim 75 dagen te gaan voordat het toernooi der toernooien, “het Dauwtrap golfen 2019” voor de 19e keer georganiseerd gaat worden.

Wij kunnen  ook dit jaar weer beschikken over buggy’s. Voor een aantal van onze vaste deelnemers een geruststellende boodschap. Gaarne dus zo snel mogelijk aan ons doorgeven!

Het programma is als vanouds:

Wij spelen op Spaarnwoude de A en B holes, Stableford. De scorekaarten worden door  Hein als Q-kaart geregistreerd.

c.a. 5.00 uur       ontvangst met koffie en/of thee

c.a. 5.30 uur       afslag 1e flights de zon gaat om 5.28 uur op!

c.a. 10.00 uur     koffie met appelgebak en prijsuitreiking

Die prijsuitreiking is even spectaculair als voorgaande jaren. Voor de dames nog exclusievere  sieraden en voor de heren mogelijkheden om hun garderobe aan te vullen. Aangeboden door Miss Spring Sieraden voor de dames en door Schulte Herenmode voor de heren.

Natuurlijk gaat u de baan in met het overbekende ontbijt met verse Jus d Orange, een gekookt eitje, fruit en natuurlijk de overheerlijke broodjes.  Raymond Timmer levert ons weer deze overheerlijke broodjes uit “eigen” bakkerij en hij zorgt zelfs voor het smakelijk beleg. Ons “smeerteam”  o.l.v. Marina maakt weer een compleet ontbijt. Helaas vinden wij de keuze voor een hard of zacht gekookt eitje iets te ver gaan, maar wel is het mogelijk via de website aan te geven of u liever geen “beboterde” broodjes en/of geen kaas wenst!

Via de website “aanmelden wedstrijden” is inschrijven ongeveer vanaf 1 april mogelijk en in de kolom “opmerking” kunnen jullie  eventueel vermelden geen kaas en/of geen boter  te willen gebruiken.

Het inschrijfgeld is iets hoger (€ 39,50) omdat Spaarnwoude het tarief opnieuw heeft verhoogd.  Toch blijft het een redelijk bedrag voor 18 holes inclusief ontbijt, koffie, appeltaart  en kans op prachtige prijzen. De kosten voor een buggy zijn voor degenen die een Handicart pas hebben € 6,50 p.p. en anders € 24,50  p.p.

Uw inschrijving is definitief zodra wij uw betaling € 39,50 hebben ontvangen op NL40 RABO 0113 4565 49 t.n.v. Golfclub de Zandvoortse  Zo  nodig ook de buggy gelijktijdig betalen.(€ 6,50 of € 24,50)

Vorig jaar zaten wij al vrij snel aan ons maximaal aantal deelnemers dus schrijf tijdig in. De buggy’s moeten wij reserveren, daarom is het beslist nodig dit voor 15 april  door te geven. Wij doen er weer alles aan om er een fantastisch evenement van te maken .

Uw dauwtrappers Fred Loos en Peter Bruining  –  pjbruining@ziggo.nl  – Peter 0653 756 338 – of fred@hetnet.nl ,  Fred 0653 717 8 08