Verslag Ladiesday dinsdag 27 februari 2024

Hermine Warnaars

Wat een prachtige dinsdagmiddag was het. ’s Ochtends stond het ijs op de ramen van de auto, maar vanmiddag was het lente. Echt een heerlijke middag om een rondje golf te lopen! Bij aankomst op de club waren de ladies dan ook in opperbeste stemming! Mooi weer doet echt iets met het humeur! Maar liefst negentien ladies gingen de baan in.

Nancy ontpopte zich op hole één als een echte ganzenhoedster 🪿. De ganzen gingen onder haar leiding keurig aan de kant en toen kon er zonder risico afgeslagen worden.

Slechts 2 dames hadden een netto score onder de 30, namelijk 29 slagen. De scores van Hanneke en Marjo over de laatste 6 holes moesten berekend worden, dit kwam neer op een beter resultaat voor Marjo. Dus Marjo is dagwinnares. Het rodeo rijden in Texas vorige week heeft haar zeker goed gedaan! Hi Ha!! De Tweary op hole 4 was voor Barbara👏. Sjak had op hole 7 een birdie, de enige vandaag 💪🏻.

Tja en dan de nazit, de ladies hadden al bijna zin om buiten te gaan socializen, maar helaas het terras was nog niet open! Anne net terug uit Thailand kwam met jetlag en al, toch gezellig mee borrelen! Dit laat zien dat de Ladiesday een belangrijk onderdeel van ons golfleven is! Barbara nog hartelijk dank voor het noteren van de scores!

Tot volgende week dinsdagochtend 5 maart!