Verslag Ladiesday dinsdag 20 februari 2024

Hermine Warnaars

 

De ladies waren in een zeer goede stemming, want hun dinsdagochtend was droog met nog als toetje een heerlijk zonnetje!! De rest van de week ziet er namelijk niet best uit qua weer!
Het was onze 8e Eclectic wedstrijd, dus weer een kans om de eigen scores te verbeteren! Nog twee Eclectic wedstrijden te gaan, want de wintercompetitie loopt al op zijn eind. We hebben slechts één keer van de wintertees en op de wintergreens gespeeld, wat nou klimaatverandering???

Er waren twee ladies met een zelfde score 28 slagen netto: Barbara en Marina! Uiteindelijk werd Barbara de dagwinnares, want zij had een betere score op de laatste 3 holes! Fijn voor Barbara, zij kon namelijk wel een opstekertje gebruiken! De Tweary op hole 1 viel deze week wel. Ingrid, net terug van een mooie rondreis door Marokko 🐫, sloeg dus de Tweary, ze zal waarschijnlijk de twee bulten van een kameel nog voor haar ogen gehad hebben🤪.
Marion was ook weer terug van vakantie en speelde zeer ontspannen, zij had er duidelijk zin om een lekker balletje te slaan!
Binnenkort hopen we zo zoetjes aan weer steeds meer ladies terug op het nest te zien, gezellig!
De nazit was weer oergezellig en een bitterballetje van de Wedco ging er prima in! Ook Dex was van de partij en Hanneke had het voorrecht hem even in haar armen te mogen houden! Super lief!🥰

Tot volgende week dinsdagmiddag 27 februari.