Verslag Ladiesday 9 januari 2024

Hermine Warnaars

Wat een prachtige zonovergoten winterse dinsdagmorgen en wat een ontzettende koude wind. Er gingen 15 dames vol goede moed de baan in! We speelden voor het eerst deze winter van de winter tees en op de wintergreens. De grote holletjes waren wel fijn, maar die stuiterende golfballen maakten het spel nog niet eenvoudig! De uitslagen waren zeer divers. De dagwinnares was Angela met 21 slagen netto! De Neary op 3 werd niet geslagen, dit kwam natuurlijk door die stuiterende ballen. Maar de wedco vond dat het flesje wijn van de Neary, naar Conny moest gaan omdat zij 22 slagen netto had. Dames een mooie prestatie van jullie beiden!

Iedereen had enorme zin in de nazit, nu nog meer dan anders om vooral ook heerlijk op te warmen! De glühwein, warme chocolademelk met een “shotje” van het een of ander en andere lekkere drankjes gingen er goed in! Petra kwam gewoon langs voor de gezelligheid, ze is namelijk even uit de roulatie. Ook daarvoor is de Ladiesday!!!!!
De ladies in verre oorden zullen geen last van de koude hebben, we wensen hen veel plezier in de warmte! Andere ladies die een beetje in de lappenmand zitten wensen we een spoedig herstel!

Een puntje van aandacht is, dat de Wedco vanaf volgende week de strookjes van de greenfee spelers int, dus niet afgeven aan de balie, of aan de bar!

Volgende week dinsdag 16 januari een middag wedstrijd, wat voor weer zal koning winter dan voor ons in petto hebben? Tot dan allemaal!