Verslag Ladiesday 4 juni 2024

Hermine Warnaars

Een gewone dinsdagmiddag, met aangenaam weer. Zoals het hoort op onze Ladiesday! Met 16 Ladies de baan in is op zich niet bijzonder maar om af te slaan van blauw, dat eigenlijk geel is, dat is wel bijzonder! En dat was ook best moeilijk met name op de lange holes. Voor sommige Ladies sowieso niet makkelijk, maar nu dus extra lastig! Misschien dat daarom de scores niet al te best waren, deze ronde! Even dit euvel met Nigel besproken en hij had wel begrip voor ons bezwaar, dus hopelijk volgende week opgelost! Natuurlijk was er een winnares en dat was Marion met 29 slagen netto! Goed gespeeld, Marion! Zij was de enige met een score van onder de 30! De longest putt was op hole 9! Normaal wordt de longest putt op de green gespeeld, maarrrrrrr Conny doet dat anders, van ver buiten de green weet zij de bal in de hole te putten! Geweldig Conny!

En daar moest op gedronken worden!!! Dus de nazit van de Ladies was weer heeeeeeel gezellig!
De Ladies die de jubileum wedstrijd in februari gemist hadden, kregen alsnog van Paula Lancaster, het mooie roze Ladiesday handdoekje en de roze Ladiesday golfbal! Ze waren duidelijk blij verrast!

Tot slot wensen we Marjan V. van harte beterschap! Marjo wensen we weinig blaren tijdens haar prachtige wandeltocht door Noorwegen! En Angela ook een mooie trein vakantie door Zwitserland! Ook hopen we natuurlijk dat Paula van W. binnenkort weer op de Ladiesday mee kan doen of in ieder geval gezellig komt koffiedrinken!
Voor nu een fijne week en tot volgende dinsdagochtend 11 juni!!