Verslag Ladiesday 30 april 2024

Hermine Warnaars

Deze prachtige eerste zomerse ochtend speelden wij onze tweede Eclectic wedstrijd. De spelvorm Eclectic is erg leuk, daar je jezelf alleen kan verbeteren, de beste score blijft namelijk staan! Slechts dertien ladies waren er deze zonnige dinsdagmorgen. En je zou zeggen dat wordt lekker doorlopen, maar nee dusssss. Ladies er is over het doorlopen van ons geklaagd bij de receptie. De flights na onze wedstrijd moesten blijkbaar soms 20 minuten per hole wachten! Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Laten we in het vervolg, niet te lang naar een bal zoeken en spreek elkaar daarop aan! En verder ladies: No Slowplay! Goed aansluiten! Bovendien is het zoeken naar de bal in de G.U.R.( ground under repair) ook niet toegestaan, voorzichtig je bal uit de G.U.R. halen mag wel! Je krijgt dan een free drop in de dropping zone!
Dan nu de uitslag van vandaag: Carla en Marina hadden beiden een netto score van 29 slagen, netjes ladies! Het tellen van de laatste zes holes moest uitsluitsel geven wie de dagwinnares zou worden. Marina had daar 30 slagen voor nodig en Carla 31. Dagwinnares werd derhalve Marina, maar omdat zij voortijdig weg moest en dus de prijsuitreiking niet kon afwachten, ging de prijs 🥇 naar Carla! De Tweary op hole 3 was voor Hanneke👍 en Angela sloeg op hole 7 een mooie Birdie 🐦‍⬛ bal van buiten de green!
Mieke ons Spaanse nachtegaaltje was weer van de partij en had ook prima gespeeld, 31 slagen netto, de vakantie had haar zichtbaar goedgedaan! De nazit was heerlijk buiten in de zon. Elly trakteerde op balletjes, zij verjaarde afgelopen woensdag, we hebben haar hartelijk gefeliciteerd, een mooi, gezond jaar gewenst en natuurlijk toegezongen!
Volgende week dinsdagmiddag onze tweede Stableford wedstrijd, hopelijk zijn de ladies die met vakantie of anderszins verhinderd waren weer van de partij!
Op de foto boven dit verslag is een lief vlindertje, een zogenaamd Oranjetipje, te zien. Op hole 3 volgde dit vlindertje ons, we moesten even aan Juliana denken, zij zou vandaag verjaren!

Tot volgende week!