Verslag Ladiesday 26 maart 2024

Hermine Warnaars

Het was vandaag de afsluiting van de wintercompetitie met een fun/paas- wedstrijd. Natuurlijk scheen de zon, vanachter de ⛅️, prima golfweer dus!

De ladies, in het geel en met Paasversieringen uitgedost, verzamelden zich om 12.00 uur op The Dunes, er was namelijk geen flightindeling vooraf gemaakt! En wat had de Wedco bedacht: er ging in duo’s gespeeld worden.
De duo’s werden samengesteld door het trekken van een kaart, waarop een (strip-)figuur stond. De ladies moesten met elkaar uitzoeken met wie ze een duo moesten vormen. Enkele voorbeelden: Asterix&Obelix, Kuifje&Bobbie, Bassie&Adriaan, Bert&Ernie, Suske&Wiske, Knabbel&Babbel, Donald Duck&Katrien, Heer Bommel&Tom Poes, Swiebertje&Saartje en Paashaas&Paasei. Even was er verwarring, maar al gauw hadden de ladies hun partner gevonden. Iedereen kreeg een geel balletje en we speelden best ball, Greensome-Strokeplay, zonder handicap verrekening! Er werd lekker doorgelopen, nieuwe afslagplaatsen op de teeboxes en mooie greens hielpen daarbij! Met dank aan de groundsmen!
De winnaars waren Suske&Wiske (alias Conny en Marina) en Knabbel&Babbel (alias Marjo en Hermine), maar na berekening van de laatste 5 holes werden Suske&Wiske de dagwinnaars!

De disciplines: Longest Putt op hole 3 was voor Bobbie (alias Carla),  Neary op hole 7 was voor Swiebertje (alias Ingrid) en Longest Drive op hole 8 was voor Babbel (alias Hermine). Slechts 3 duo’s zijn hun twee gele balletjes in de golfronde niet kwijtgeraakt: Bobbie&Kuifje, Suske&Wiske en Knabbel&Babbel!

Dan nu de prijsuitreiking van de Wintercompetitie want het was tenslotte de afsluiting van het winterseizoen :

Bij de Eclectic zijn Marina en Barbara met 32 slagen ex aequo geëindigd! 🥳

Bij de Strokeplay is Hanneke 1e met 177 slagen en Nancy 2e met 181 slagen! 💐

Ook zijn er deze winter birdies geslagen: Sjak sloeg er 2, Barbara, Hanneke, Marina, Marjo en Nancy sloegen 1 birdie! Zij werden verblijd met een birdiebal!

De prijzen waren verzorgd door Hanneke en mede gesponserd door Vonny😘, het zag er allemaal super vrolijk en lekker uit!

De Wedco wil de ladies nogmaals bedanken voor de mooie bloemen en het heerlijke flesje wijn!

En toen was er natuurlijk de nazit, we zaten met elkaar aan een lange tafel op het podium, met heerlijke hapjes gemaakt door Paula! Het was een zeer geslaagde afsluiting van de wintercompetitie met veel vrolijkheid.

Ladies, tot dinsdagochtend 2 april en op naar een mooi en gezellig zomerseizoen!