Verslag Ladiesday 23 januari 2024

Hermine Warnaars

Twee weken geleden hadden we last van stuiterballen op de baan, vorige week was het sneeuw en kon er niet gespeeld worden! Nu hadden we het geluk dat orkaan Isha niet meer actief was en konden we een heerlijk rondje in de zon lopen! En nu, terwijl ik het verslag aan het schrijven ben, regent het! Om met Marjo te spreken: Wat zijn we toch een lucky ladies. Er hadden zich maar liefst 21 ladies aangemeld, onze Ladiesday zit wat je noemt in de lift! Er zijn nog enkele dames in warme oorden, maar die zijn binnenkort ook weer gezellig van de partij!

Bij binnenkomst werden we getrakteerd op een overheerlijk appelaartje, dat fietste er wat je noemt lekker in! šŸ„³ Nancy trakteerde omdat zij morgen verjaart! šŸ„³ We hebben haar natuurlijk uit volle borst toegezongen!

En toen was er nog een uitslag! De baan was qualifying, toch weer wennen! De enige die onder de 30 scoorde was Vonny, zij werd overduidelijk de dagwinnares met 29 slagen netto! Vonny gaat nu zeker met een goed gevoel op vakantie naar Indonesiƫ! De Longest Drive op hole twee was voor Sjak, de vlucht van de bal is vast een goed voorteken, want vanavond vliegt zij voor een paar dagen naar Madrid! Vonny en Sjak gaven spontaan hun prijzen aan de bijna jarige Nancy, een mooi gebaar!

Volgende week dinsdag 30 januari een middagwedstrijd! De week daarna 6 februari een ochtendwedstrijd, dat wordt onze ā€œSnertwedstrijdā€, dus na de wedstrijd eten we gezamenlijk een kopje snert! We hopen weer op een grote opkomst. P.S. houd je niet van snert, dan kunnen we een ander soepje regelen!

Maar eerst tot dinsdagmiddag 30 januari allemaal!