Verslag Ladiesday 23 april 2024

Hermine Warnaars

 

Deze dinsdag genoten we van een heerlijk Pré-Oranje zonnetje! We speelden namelijk onze Pré-Koningsdag wedstrijd. De dames hadden zich prachtig uitgedost met truien, brillen, hoedjes, kettingen, oorbellen, broches, veters, nagels, armbanden, ceintuurs enz. allemaal in de kleuren, oranje-rood-wit-blauw! Heel erg leuk dat de ladies er zoveel werk van hadden gemaakt!

De uitslag van de tweede Strokeplay wedstrijd was voor Marian T. zeer gedenkwaardig! Zij speelde voor het eerst onder de 50 slagen op The Dunes en zakte met haar handicap meer dan een hele punt en werd bovendien dagwinnares met een netto score van 24 slagen! Bravo Marian!
De longest putt op hole één was voor Hermine, die een zeer lange putt maakte van buiten de green! Er waren drie ladies, Anne, Ingrid en Hermine, met 28 slagen netto, ook een mooie score! Zowaar 3 birdies vandaag, Anne en Ingrid op hole 7 en Merel op hole 9. Heel knap dames!
Dan nu het wel en wee van de ladies! Enkele ladies konden vandaag niet meespelen, de één voelde zich niet lekker, de ander was haar verjaardag aan het voorbereiden, weer een ander landde pas gisteravond veilig uit Verweggistan, dan hadden we een lady die een jurk voor het huwelijk van haar zoon moest zien te vinden, ook zijn er nog enkele ladies aan het genieten van een vakantie, één lady is aan het revalideren na een voet operatie. Maar binnenkort zullen we hen weer met open armen op de Ladiesday ontvangen!
Dan zullen de vele verhalen van hun belevenissen vast en zeker ter tafel komen! Vandaag was de nazit ook weer fijn en gezellig, Vonny trakteerde op balletjes en daar had zij een goede reden voor!
Voor allemaal een mooie Koningsdag en tot volgende week ladies, dan spelen we onze tweede Eclectic wedstrijd!