Verslag Ladiesday 21 mei 2023

Hermine Warnaars

Natuurlijk hadden de ladies prachtig weer vandaag! En daarom gingen er 15 vrolijke ladies de baan in! En kwamen er ook weer 15 vrolijke ladies uit de baan! Het was onze derde Eclectic wedstrijd, de scores waren wisselend.

Ingrid werd vandaag de dagwinnares met een netto score van 26 slagen, heel mooi!!
Gabriëlle is ook weer goed op tik en had een netto score van 27 👍 , Anne en Hanneke met netto 29 slagen, speelden ook een goede ronde! Er waren ook nog twee birdies: Barbara op hole drie en Hanneke op hole zeven!
De discipline deze week was de Longest Drive op hole twee en die was voor Sjak, zij sloeg een prachtige longest!

Conny en Merel moesten helaas afzeggen, maar volgende week op onze Jubileum wedstrijd zijn ze er zeker bij! Ook Marian T. zal er dan weer zijn, na een prachtige reis door Namibië en ook Marianne B., terug uit Baskenland, is dan weer van de partij! Helaas kan Nancy door drukke werkzaamheden even niet met de ladies meedoen, maar zodra ze een mogelijkheid ziet, zal ze er zeker zijn!

De ladies hebben lekker na zitten genieten of van hun fantastische spel of van het mooie weer, het was in ieder geval heerlijk op het terras! De balletjes smaakten goed en waren van Hermine, omdat 16 mei haar kleinzoon Joris is geboren!

Volgende week dinsdagochtend 28 mei onze jubileum wedstrijd, graag uiterlijk 9.30 uur aanwezig, met drie stokken en extra je putter en iets van een roze accent in je kleding!

Tot dan allemaal!!