Verslag Ladiesday 14 mei 2024

Hermine Warnaars

Het was gewoon zomer vandaag, wat een geweldige dinsdag om een rondje op The Dunes te lopen! De rokjes waren door een aantal ladies uit de kast gehaald en de benen konden wel wat zon gebruiken! De eerste flight, een driebal, had er lekker de pas in en was binnen twee uur klaar! Op het terras was het heerlijk toeven, kopje koffie, prikwater en als klap op de vuurpijl een overheerlijk appeltaartje, aangeboden door de 8 mei “verjaarde” Carla! Flight twee kwam een tijdje later binnen, zij hadden wat langer over hun rondje gedaan! Hoe dat nou zo kwam was niet helemaal duidelijk, was het de hitte, was het door het ballen zoeken, was het doordat zij te laat waren vertrokken? Marjo??? Ach wat doet het ertoe, als “ge moar leut het”!
Daarna druppelden de andere flights binnen! Iedereen had genoten van het heerlijke weer, maar waar iedereen zeker van heeft genoten, dat waren de prachtige greens! Geen gaatjes, geen hobbeltjes, maar een prachtige strakke grasmat! Dus als je putt niet viel, kan het maar aan één ding gelegen hebben en dat is: Concentratie! De Greenkeepers hebben echt mooi werk geleverd! Bravo!
Dan de uitslag van deze Strokeplay wedstrijd: Angela had als enige de Neary op hole 7 geslagen👌. Er waren drie ladies met een netto score van 30 slagen, Marjo, Angela en Hermine. Na het berekenen van de laatste zes holes, werd uiteindelijk Hermine dagwinnares.
De ladies bleven nog lang nakletsen op het terras en genoten van de heerlijke appeltaart! Natuurlijk werd Carla toegezongen en werd haar een mooi en gezond nieuwjaar toegewenst!
Volgende week dinsdagmiddag 21 mei spelen wij onze derde Eclectic wedstrijd en dinsdagochtend 28 mei onze Jubileum wedstrijd! Informatie over deze laatste wedstrijd zal via de app. tot jullie komen!

Fijn Pinksterweekend!