Verslag Ladiesday 11 juni 2024

Hermine Warnaars

Maandag kwam de regen met bakken uit de hemel vallen, we dachten het zal toch niet morgen ook zo’n regenachtige dag worden? Maar dinsdagochtend 11 juni was het gewoon prachtig golf weer! Dus 17 vrolijke dames gingen de baan in!
We speelden deze keer van de rode T-box, omdat de blauwe T-box nog samenvalt met de gele mannen afslagplaats. Het betekende wel dat sommige ladies een slag minder mee kregen, maar dat mocht de pret niet drukken.
De scores waren daarom waarschijnlijk een stuk beter dan vorige week. Anne spande de kroon👑 met 21 slagen netto, zij was een super dagwinnares!!!! Ook Vonny heeft een geweldige ronde gespeeld, met 22 slagen netto! Daarnaast hadden beide dames ook nog een birdie: Anne op hole 7 en Vonny op hole 6!
De Tweary op hole 6 was ook voor Vonny! Het leek wel een één tweetje tussen Anne en Vonny!
En dan hebben we vandaag Anke, een nieuwe Lady, in ons midden verwelkomd. Heel gezellig, dat onze Ladiesday weer uitbreiding heeft! Onze “Spaanse” Annet is weer voor enkele maanden in Nederland, dus ook zij doet natuurlijk weer mee👍⛳️. Marjo zullen we twee maanden moeten missen, vrijdag vliegt zij naar Noorwegen en gaat ze het Olavspad lopen!🥾 Heel stoer! Sjak is ook even afwezig, zij gaat naar de VS voor de bruiloft van haar zoon. Het vinden van de jurk was even een dingetje, maar het is tenslotte gelukt!
De nazit was weer lang, gezellig en smullen van bitterballetjes, getrakteerd door Conny, omdat zij afgelopen vrijdag verjaarde. En dus hebben we Conny met z’n allen hartelijk toegezongen! Natuurlijk wensen we haar een mooi en gezond jaar toe!
Volgende week dinsdagmiddag 18 juni onze derde Stableford wedstrijd.
Dat wordt weer rekenen, goed voor onze grijze hersencellen!!
Mooie week allemaal!