Verslag Jubileum 20 jaar Ladiesday

Hermine Warnaars

Vandaag moesten de ladies om half tien aanwezig zijn, want er was weer iets te vieren! Niet zomaar iets, nee nee, het 20 jarig bestaan van de Ladiesday werd gevierd. De eigenlijke datum was 6 februari, maar toen was een aantal van onze ladies niet in het land en daarom deden we het nu nog eens “dunnetjes “ over!
Natuurlijk scheen de zon, natuurlijk was iedereen op tijd, natuurlijk was iedereen vrolijk, natuurlijk was iedereen in het roze, natuurlijk had iedereen 3 stokken en een putter! Maar toen kwam Hanneke met haar zeef/ Mozart pruik. Iedereen mocht een roze rolletje pakken, daarop stond je flight nummer en nog een getal. Je moest daarna op zoek gaan naar een andere flightgenoot ook zij had een flight nummer en een getal op haar briefje staan en de getallen moesten bij elkaar opgeteld 20 (20 jarig jubileum) zijn en zo werd de flightindeling weer op een ludieke manier samengesteld! Daarna mochten de ladies een balletje trekken, het nummer dat op het balletje stond betekende dat je de slagen van die hole niet meetelde voor de eindscore! En er werd zonder handicap verrekening gespeeld!
Zes flights gingen vol goede moed de baan in en met het prachtige weer van vandaag was dat te begrijpen.

Na de wedstrijd ploften de dames op het terras neer en rekenden de scores uit! De bordjes van de disciplines werden binnen gebracht, maar op mysterieuze wijze ontbrak er één bordje! Zoeken en nog eens zoeken! En dan na een paar uur is op wonderbaarlijke wijze het bordje van de Tweary gelukkig toch weer terecht!
Na de verrukkelijke lunch, Paula had weer enorm haar best gedaan, volgde de uitslag van deze heerlijke golfochtend.
Barbara en Elly hadden beiden een score van 38, maar na berekening van de laatste 6 holes, werd Elly de dagwinnares en Barbara tweede. Dan de derde prijs, ook daar waren twee ladies met een zelfde score. Sjak en Hermine hadden beiden een score van 40, maar ook daar werd na berekening van de laatste 6 holes beslist dat Sjak derde werd!
Vanwege het jubileum speelden we met vier disciplines in de baan. De Longest Putt op hole één was voor Barbara, de Tweary op hole vier was voor Marjan, de Neary op hole zeven voor Nel en de Longest Drive op hole acht voor Gabriëlle!
Voor deze speciale gelegenheid hadden we ook een Poedelprijs en die was voor ons “jongste” lid, Nel!
Dan werd er één birdie geslagen, door Mieke en wel op hole negen!
Gefeliciteerd allemaal met jullie mooie prestaties!!!!

Het was een fijne, gezellige en zonnige dag!!!
We zijn een bijzondere groep ladies, met ieder een eigen achtergrond, met ieder een eigen karakter en met ieder een eigen “handicap”, maar zolang we respect hebben voor elkaar bestaat deze Ladiesday over 20 jaar nog!!!

En dan nog speciale dank aan Chrisje, de kleindochter van Marina, die voor ons allemaal een prachtig zilveren golftasje in de vorm van een pin heeft gemaakt!

Ladies, tot volgende week, dan is het weer een gewone dinsdag, ook gezellig!!!