Verslag HeerenEven 17 april

Rut Wakker

Na de aftrap vorige week was het nu de buurt aan de Heeren van de even avonden de zogenaamde evenaren. Als nieuwe wedco heeft Rut zijn eerste flightindeling helemaal alleen moeten maken vanwege een korte golftrip van schrijver van dit verslag.
Hij heeft gelijkwaardige golfers tegen elkaar laten spelen en was blij met een prachtig aantal van 24. Edoch het venijn zit altijd in het moment dat de indeling op de site staat en ja hoor een erg late afmelding. Zou gewoon niet moeten Heeren, geeft veel extra werk en ook voor jullie wedco’s moet het leuk blijven.

Maar erg leuk is het weerzien met Richard Fox en onze nieuwe matchplayer Frans Koopman.
Ondanks de frisse wind en zo nu en dan wat regen, we zijn anders gewend, werd er geconcentreerd gespeeld. Geen uitzonderlijke uitslagen alleen voor Rob Loos die met 4 up wist te winnen van Jan Dekker. Een mooi begin van de competitie voor Rob en gelijk de eerste fles rode wijn. Met een helemaal door Dirk gerestyled etiket, een collectors item.
We weten niet of de nieuwe wedco er vanuit ging dat de neary op 1 toch (bijna) niet wordt gemaakt maar het bordje stond er gewoon niet, daarvoor onze excuses.

Maar Robert Mentjox hier in een overtuigende neary houding (let op zijn linkervoet) logenstrafte onze aanname en wist zijn bal na de eerste slag op de green te leggen, dus ook voor hem de eerste fles.
Ko Knol is gelijk met 2 birdies begonnen om een serieuze poging te doen de birdie competitie te winnen. Zijn vrouw Mieke zal wel gezegd hebben dat hij nou eens met wat leuks voor op de schoorsteen moet thuis komen.

Onze Gerard Scholte kwam ook nog op bezoek, maar golfen is nog even niet mogelijk. We wensen hem veel sterkte en een voorspoedig herstel.
De nazit was weer ouderwets gezellig en over 2 weken gaan we afslaan van wit of van de back-tees. Geeft altijd wat extra spanning zeker zo vroeg in het seizoen.

Met sportieve groet, Peter en Rut