Verslag HeerenEven 15 mei

Peter Bruining

Buienradar en consorten hebben het vaak totaal mis met de weersvoorspellingen in Zandvoort. Hoe vaak ben ik niet vanuit Haarlem naar huis gereden met regen en dan is het in Zandvoort droog. Echter deze Heerenavond was het behoorlijk nat.

Omdat Rut een paraplu mee had en ik de mijne was ‘vergeten’ mocht hij de baan in om de zeiknatte golfers te volgen en op de gevoelige I-Phone vast te leggen. Ja hij moet nog het nodige leren als nieuwe Wedco.

De kwaliteit van het spel werd door de frisse buien niet nadelig beïnvloedt. Maar liefst zes birdies werden er gemaakt. Hole 7 was favoriet met drie birdies. Op de site kunnen jullie de birdiestand bekijken.

Deze avond deed ons nieuwe lid en deelnemer Henk Groeneveld mee, hij kreeg jammer genoeg op hole 7 wat fysieke problemen en samen met Hans van Brero nam hij de wijze beslissing om Hans de overwinning te gunnen. Hans gunde Henk de laatste 2 holes maar bleef met 5 up de dagwinnaar.

Alejandro wist zijn bal op hole 3 het dichtst bij de vlag te plaatsen (Neary) en kon daarmee een fles wijn mee naar huis nemen.

Ook onze Rick konden we weer verwelkomen. Hij moest echter de nazit voorbij laten gaan om thuis met een grog zijn bed op te zoeken vanwege een ernstige verkoudheid. Ondanks het slechte weer was hij er toch!

Rick Ruitenberg incognito

Het was sowieso een bijzondere avond want hoe kan Jan Dekker zijn sleutelbos kwijt raken, een sleutelbos van c.a. 1 kilo. Natuurlijk golft Jan principieel alleen gekleed in een ruime polo zonder zakken, misschien is dat de reden. Gelukkig had Eva de bos nog niet bij het oud ijzer opgeborgen dus Jan zijn sleutels weer terug.

Hoezo slecht weer

We zullen onze best blijven doen om verzoeken van vroeg en laat in te willigen maar aangezien onze poule veel deelnemers kent die nog moeten werken voor het dagelijks brood, zal het niet altijd lukken. We proberen de indeling zo vroeg mogelijk op de site te zetten zodat jullie er vroegtijdig rekening mee kunnen houden.

Rest ons nog jullie erop te wijzen dat dinsdag 21 mei onze ALV in de Blauwe Tram om 20:00 uur begint.

Fijne Pinksterdagen.

Uw wedco’s Rut en Peter