Verslag DamesMatchplay 23 april

Anne Hillebrand

De tweede Damesmatchplay avond was eigenlijk een kopie van de eerste avond. Een lekker zonnetje met misschien iets meer wind.
Bij het caddyhuisje was het een drukte van belang. Er stond een rij te wachten om in te spelen en zo in een zo goed mogelijke shape te komen om de tegenstander te verslaan.

Bij de eerste flight was daar weinig van te merken. De ballen vlogen links en rechts de baan uit. Cora herpakte zich en sloeg een pracht birdie op hole 3. En Mirjam sloeg op hole 5 de bal in een keer op de green. De partij eindigde in 3 up voor Cora.
Anne en Carla hadden geen uitschieters zoals hun flightgenoten. Carla won deze ronde ook met 3 up.

In flight twee waren Angela en Marion aardig aan elkaar gewaagd. Marion oefent flink op haar eigen home course. De uitslag van deze strijd was een up voor Angela.
Tanja en Hermine speelden ook of hun leven er van af hing. Hier was de uitslag slechts een punt verschil. Tanja won met 1 up.

Het wordt niet anders….. ook Ingrid en Marjo speelden met 1 punt verschil. Marjo boekte een overwinningspunt. En Mieke en Anita speelden gelijk tegen elkaar.

Eindelijk weer een andere uitslag; Marina en Irene hadden twee punten verschil.
Twee up voor Irene.
Elly verloor van Barbara met 3 down. Maar Elly had een extra handicap. Zij was die dag gevaccineerd en de dag erna jarig. Dat is toch wel veel om te verwerken op een dag.

Op basis van de winst op de laatste 6 holes heeft Carla de meeste punten en is daarmee de dagwinnares. De wijn krijgt ze de volgende keer.

Cora had de neary op hole 7. Ook zij krijgt haar prijs de volgende keer.

Er werd nog gezellig nagepraat. Fijn dat de horeca nog open was. Zo is er toch nog gezellige uitwisseling mogelijk. Wij zien jullie graag weer op 7 mei.

Uitslag

Stand