NGF competitie 2021 inschrijving geopend

Dit Jaar moest de Voorjaarscompetitie helaas worden afgelast vanwege de coronacrises.
Het komend jaar gaat De Zandvoortse met 2 team in de 18 holes korte banen competitie spelen, mits de omstandigheden dat toestaan.

In voorgaande jaren was ons eerste team zeer succesvol en speelde reeds 4 keer voor het landskampioenschap en behaalden daar een 2de , 3de, en een   4de plaats.

In 2019 werd ons eerste team Nederlands Kampioen en ons tweede team werd 3de in de hoofdklasse.

Een poule bestaat uit 5 teams en je speelt 4 wedstrijden, de thuiswedstrijd wordt door ons team verzorgd en spelen dan zelf niet. De spelvorm is Matchplay zonder handicap verrekening. Een team bestaat uit 6 spelers en spelen eerst 9 holes singles, om vervolgens de tweede 9 holes een greensome te spelen, dan spelen 2 spelers samen tegen 2 spelers van de tegenpartij.

De competitie gaat begin april van start en de laatste wedstrijd is in  mei, met een eventuele landelijke halve finale  en finale midden mei.

 De poule werd altijd regionaal ingedeeld waarbij de grootste afstand ca. 50 km bedroeg, echter kan de NGF besluiten om i.v.m. de  poule indeling een club in Brabant aan te wijzen.

Op zoek zijn wij naar enthousiaste speler/speelsters die iets meer willen dan alleen een wedstrijdje spelen, er moet worden getraind en eventueel lessen bij een pro, om ons uiteindelijke doel te halen, eerst poule winnaar zien te worden en daarna zal het eerste team hun landstitel gaan verdedigen .

De clubkleding voor het eerste team zal dit jaar door Garage Honschoten – lees Roel Hoedt – en R & C sierraden – lees familie Bruining – worden gesponsord. Ons tweede team wordt aangekleed door TOKO Von, lees Vonny Djamal.

 Verdere kosten zoals, lessen, brandstofkosten, drankjes na afloop van de wedstrijd, zijn voor eigen rekening.

Als je inschrijft voor deze competitie dien je de vrijdagen tussen begin april en half mei beschikbaar te zijn.

Mocht er een boventallige inschrijving zijn, dan beslissen de Captains van team 1 en 2 , Kees van den Bos en Hein den Dunnen wie er gaan spelen.

Inschrijven is mogelijk via: ngf@dezandvoortse.nl . De inschrijving sluit op 31 oktober.

Mocht je nog vragen hebben over deze competitie bel gerust naar,

 

Hein den Dunnen tel: 0643984704

Kees van den Bos tel: 0622330988