Mijlpaal: Club Car een feit

Hein den Dunnen

Na een lange zoektocht was het op zaterdag 22 februari dan toch zover. Overdracht van de Club Car aan The Dunes.

Een kleine 1 ½  jaar geleden werd tijdens het 30 jarig bestaan van de club, gelden gedoneerd voor een eigen Club Car. Naast deze donaties kwamen er ook nog substantiële bedragen binnen van sponsoren. Deze gelden, samen met een bedrag vanuit de club, heeft geleid tot de lang verwachtte aanschaf.

De Club Car stond keurig opgesteld in het restaurant en na de prijsuitreiking van reguliere zaterdag wedstrijd vroeg Anne Hillebrand, namens het bestuur, het woord. Hierbij nodigde ze Paula en Nigel Lancaster uit om plaats te nemen naast de Club Car voor de officiële overdracht.

In eerste instantie lijkt de Club Car gemaakt te zijn voor mannelijke gebruikers. Aan de linker achterkant van de Club Car is een urinaal gemonteerd en aan de rechter achterkant een ballenwasmachine. Dit schiep enige verwarring waardoor Nigel zich geroepen voelde om uitleg te geven. Het urinaal is alleen in uiterste noodgevallen voor voornoemde functie te gebruiken. De originele functie is de fles, gevuld met zand en zaad,  na een geslagen divot, deze divot direct te vullen met wat zand en zaad. De divotploeg zal hier blij mee zijn. De ballenwasmachine had volgens Nigel geen nadere uitleg nodig.

Tijd voor de officiële overdracht. Op een rode kussen gelegen, werd de sleutel door Anne Hillebrand overhandigd aan The Dunes. Zichtbaar blij namen Paula en Nigel de sleutel in ontvangst. Het bestuur laat met de overdracht voor gebruik door onze leden aan The Dunes een lang gekoesterde wens van de leden in vervulling gaan. Na deze officiële “te waterlating” kregen alle aanwezigen een glas prosecco aangeboden door het bestuur om te toosten op onze nieuwe aanwinst. Door de Dunes werden wij voorzien van en heerlijk hapje.

Aangezien de Club Car geleverd is door een firma die dacht dat de Club Car met de F1 op 3 mei mee moest doen,  is de snelheid van de Club Car nog aan de hoge kant. Binnenkort wordt deze op de normale snelheid aangepast en hopen we op een langdurig gebruik door onze leden. Gebruikers voorwaarden worden binnenkort op de site gezet. Gebruik de Club Car zoals u met uw eigen auto om zou gaan.

clubcar