Ladiesday 19 december 2023

Hermine Warnaars

Iedere dinsdag wordt er geschreven: wat boffen we toch met het mooie weer vandaag! Maar de laatste ladiesday dinsdag ging deze vlieger niet op. Regen regen en nog eens regen. De ladiesday app stond bol van de berichten: In dit weer bedank ik voor de eer, ik kan mijn zuidwester en lieslaarzen niet vinden, voor mij te bar weer, ik kom niet, uitstekend weer voor glühwein, hoe laat begint de borrel, enz. Tenslotte deelde de Wedco mede, dat wanneer je wilde spelen je om 12.30 uur aanwezig moest zijn en dat de borrelaars vanaf 14.30 uur op The Dunes verwacht werden. Uiteindelijk waren er zeven dappere dames die de baan in gingen. Vonny die geen deelneemster in de ladiesday app is, was niet op de hoogte van al deze mededelingen en kwam daarom op haar oorspronkelijke flight tijd aan en miste de wedstrijd. Vanaf nu is Vonny ook in de Ladiesday app opgenomen en blijft ook zij op de hoogte van alles.

En dan nog een heuglijke mededeling: alle ladies van de Ladiesday zijn vandaag “OMA”geworden. Melanie is vandaag bevallen van een zoon, met de mooie naam Dex Willow! Van harte gefeliciteerd Melanie en Joost! En Granny Paula en Grandpa Nigel natuurlijk ook van harte gefeliciteerd! We werden op een glaasje bubbels getrakteerd en brachten een toost uit op Dex!!
De ladies zetten vandaag Nigel, Paul en Bruce in het zonnetje omdat zij als groundsmen er voor zorgen dat de baan er altijd goed bij ligt! Dank Mannen!!

En dan was er natuurlijk toch een uitslag. Nancy werd dagwinnares en had ook nog de Longest Drive op hole 1, mooi Nancy! Sjak werd tweede en Joke kreeg ook een prijsje voor haar altijd trouwe aanwezigheid.

Aan een prachtige kersttafel werd er nog lang geborreld, gebitterbald en gekletst! Heel gezellig dat er toch zoveel ladies waren gekomen, al speelden zij vandaag niet.
Volgend jaar gaan we er met elkaar weer een mooi sportief en gezellig jaar van maken! De Wedco heeft er zin in met al deze enthousiaste ladies!

We wensen jullie mooie Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2024!

TOT VOLGEND JAAR