Ladies invite Gents 7 juni

Marjo Kuilman

Best Ball voor Ladies & Gents
Uit de enthousiaste berichten die gestaag binnendruppelen op de groepsapp blijkt wel dat de ‘Ladies & Gents’-middag een groot succes was. Op dinsdagmiddag 7 juni gingen maar liefst negen flights (32 m/v deelnemers) van start. Hoewel het spelletje ‘best ball’ ook wel ‘best lastig’ was voor sommigen, ging toch vooral om het plezier. En dat het een uitgelezen dag was met een zonnetje, een briesje en precies de juiste temperatuur maakte het plaatje compleet. We hebben gelachen, bijgepraat, weergezien, goed en minder goed gespeeld en na afloop zat de sfeer op het volle terras er goed in.

 

Voor alle winnaars stond er op de prijzentafel een reeks vrolijk ingepakte flessen wijn, bonnen en ballen.

De zussen Hermine, met echtgenoot Johannes, en Hanneke,
met Jan van Marsbergen werden respectievelijk eerste en tweede met 20 en 22 slagen netto.

Mieke en Ton hadden ook 22 slagen netto, maar verloren het nipt op de laatste zes holes. En wat leuk dat Ger er was bij de nazit!

De prijs voor de longest drive ging naar Dirk Fortuin. Merel maakte een prachtige tweary op hole vier en nam zo de laatste prijs in ontvangst. Birdies waren er voor Marianne op hole 3 en voor Paul Sepp en Hanneke Keislair op hole 9.

Alle lof voor Marjan die dit evenement weer tot in de puntjes had voorbereid. Dank aan Carla voor het bijhouden van de scores en Dirk voor de leuke foto’s! Ook hebben we allemaal natuurlijk even aan onze Conny gedacht. Beterschap Conny en we hopen je gauw weer te zien in de baan.