Inschrijven Heerenmatchplay 2018

 

De winter heeft nog een keer ongenadig toegeslagen en toch is dit geen reden om te wachten met het maken van plannen voor de nieuwe Heerenmatchplay competitie 2018.

De editie nummer 12 was een daverend succes met meer dan 65 deelnemers, waaronder een aantal nieuwe spelers die voor het eerst aan deze competitie hebben deelgenomen.

Van een van de debutanten kregen de Wedco na afloop van de competitie een mail die voor zichzelf spreekt. Een klein stukje uit deze mail:

Winnaar 2017 Peter Logmans

“Als debutant heb ik dit seizoen meegedaan aan de Heerenmatchplay-competitie. Wel even wennen om aan een golfwedstrijd mee te doen zonder handicapverrekening, maar al gauw bleek dat ook ik kansen kreeg op de overwinning, als ik maar gebruik maakte van de zwakke momenten van mijn tegenstanders. Ook het gezellig samenzijn na de wedstrijden werden hoogtepunten waar ik vele leden van “de Zandvoortse” leerde kennen……

 ……. volgend jaar ben ik geen debutant meer en heb ik hopelijk lering getrokken uit alle ervaringen van dit jaar en zal ongetwijfeld ook de “trucjes” van mijn tegenstanders gaan gebruiken. Ik kijk nu al uit naar het seizoen 2018”.

 Heren van Golfclub De Zandvoortse, neem, net als deze debutant, deze uitdaging aan en meld je aan voor deelname.

 Inschrijving

De inschrijving voor de Heerenmatchplay competitie 13e seizoen, is weer geopend. We starten met de oneven week op 11 april en eindigen op 19 september. In totaal worden er 14 wedstrijden gespeeld waarvan de beste 10 tellen. De finale staat gepland op 3 oktober. Waar, dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van de banen.

Inschrijven kan via mail heeren@dezandvoortse.nl met daarbij de vermelding voorkeur, even of oneven speelweek. De Wedco houdt het recht voor bij een onevenwichtige  aanmeldingen patroon, af te wijken van de voorkeuren.

Voor informatie over de Heerenmatchplay competitie, mail naar heeren@dezandvoortse.nl of bel met Hein den Dunnen 06 43984704