Dauwtrappen 2022

Zo eind april begint het elk jaar al te kriebelen! Waar blijft de aankondiging toch???
En jawel, 26 mei is het zo ver: hét toernooi der toernooien! Dauwtrappen met Golfclub DeZandvoortse.
Elk jaar moet er eerst een oplossing gevonden worden voor het grootste dilemma: Waar lenen wij dit jaar het zout voor onze heerlijk gekookte ontbijteitjes. Op zoek naar sponsoren mogen dit keer een Fletcher Hotel in Heelsum en hotel Engelenburg in Brummen, overigens zonder dat ze het weten, zich gelukkig prijzen met het voorrecht onze dauwtrappers van het zout op het ontb-eitje te voorzien. En dat ook nog eens individueel verpakt in mooie kleine papiertjes.

En dus

 1. Wij spelen Stableford op de A en B holes van Spaarnwoude. De baan is qualifying, dus de scorekaarten kunnen officieel geregistreerd worden. De helft van de deelnemers start op A, de andere helft op B. Na 9 holes meteen door naar de andere lus.
 2. De maximaal te noteren score is 2 x par +1, dan de bal verplicht opnemen en vrolijk op weg naar de volgende hole zonder clubs te breken of tassen in het water te fli******.
 3. Natuurlijk ga je de baan niet in zonder ons overbekende “Dauwtrap-ontbijt” met verse Jus d’orange, een gekookt eitje, fruit en Raymond Timmer’s overheerlijke belegde broodjes uit “eigen” bakkerij. Ons smeerteam, Carla, Elly en Ingrid o.l.v. Marina maken, door de onderdelen op de juiste wijze samen te voegen, er een compleet ontbijt van.
 4. Wat is er te verdienen, wat staat er op de prijstafel?
  Voor iedere deelnemer de unieke ‘wat is dit vroeg’ en de ‘tot aan de knieën in de dauw-ervaring’! En natuurlijk naast de eer een keur aan prachtige, waardevolle prijzen van onze sponsoren.
 5. Afslagtijd voor de 1e flights is c.a. 5.30 uur, de zon komt ook, die is om 5.32 uur op!
 6. Ontvangst vanaf 5.00 uur vanzelfsprekend met heerlijke koffie of thee.
 7. Inschrijven: via de site Aanmelden Wedstrijden vanaf woensdag 27 april, de inschrijving sluit definitief woensdag 20 mei.
 8. In het veld ‘opmerkingen’ bijzonderheden cq wensen aangeven inzake het ontbijt, standaard is een luxe beboterde bruine bol met kaas, witte bol met ham en een krentenbol.
 9. De kosten voor dit fantastische evenement zijn dit jaar € 39.50. Dankzij de medewerking van Spaarnwoude, gulle sponsoren en een aantal belangeloos actieve leden, zijn we op dit feestelijk bedrag voor 18 holes inclusief ontbijt en kans op prachtige prijzen uitgekomen. Na afloop, tijdens de prijsuitreiking, koffie/thee en het traditionele appelgebak met slagroom.
 10. De Flight indeling staat 22 mei op de site.
 11. Mogelijkheid om een handicart te reserveren met pas à € 6.50 p.p. vooraf opgeven.
 12. Je inschrijving is definitief als wij je betaling € 39,50 (€ 46.- inclusief handicart) hebben ontvangen.
 13. Bankrekening NL40 RABO 0113 4565 49 t.n.v. Golfclub  DeZandvoortse ,
  met vermelding: 
  Dauwtrappen 2022.         

De verwachting is dat ook dit jaar weer vrij snel het maximaal aantal deelnemers zal zijn bereikt, dus schrijf snel in. Wij gaan er weer alles aan doen om onze leden een gedenkwaardige Hemelvaartsdag 2022 te bezorgen.

Met sportieve groet van uw niet door nevel en nat gras gehinderde dauwtrappers:

Fred Loos – 06-53 71 78 08 en Peter Bruining – 06 53 75 63 38.

Mail: dauwtrappen@dezandvoortse.nl