Bericht van het bestuur

Zaterdag de start meegemaakt van het laatste evenement van het jaar.
Nooit gedacht dat het nog zou gebeuren in deze moeilijke tijd van de tweede Coronagolf.
Nu heb ik een vraag aan alle leden van de Zandvoortse:
Mag ik een beroep op jullie doen?
In deze moeilijke tijd, lijkt het mij nou zo leuk om met z’n allen eens op een positieve manier naar de toekomst te kijken. Gewoon binnen de mogelijkheden die we krijgen, lekker een spelletje golf spelen. Rekening houden met elkaar en de voorschriften, die er nou eenmaal zijn.
Laten we kijken wat er wel mogelijk is en elkaar helpen waar nodig en alles even een tijdje door een roze bril bekijken. Zwart kijken hebben we lang genoeg gedaan.
Gebeurt er iets verschrikkelijks praat het met elkaar uit, rechtstreeks of via de telefoon en niet via Apps, want die geven nooit weer wat je bedoelt te zeggen. En accepteren is niet je schikken in je lot, maar het beste maken van de situatie waarin je je bevindt.
De vereniging is gelukkig in de situatie dat ze financieel gezond is en ik hoop dat alle leden ook gezond blijven. Het is een cliché, maar niemand kan zonder liefde te krijgen en die krijg je vooral als je het ook geeft. Wel lastig natuurlijk met die ander halve meter regel, maar met de nodige creativiteit vinden we daar wel wat op.

Hans van Brero
Voorzitter