Memoriam Marijke Holst


In Memoriam
Marijke Holst.

31 augustus j.l is Marijke Holst overleden.

Marijke was reeds in 2007 lid van onze club en vinden we haar in onze archieven voor het eerst terug op een wedstrijdformulier van de toen reeds roemruchte Ladiesday. Vele jaren heeft ze aan de ladiesday deelgenomen, ook toen het fysiek niet meer echt goed met haar ging. Haar positieve instelling was: niet zeuren, gewoon doorgaan!

In december 2011 was ze winnares in de Eclectic competitie en dat leverde haar een fleece golfsjaal op die in die tijd door Mirjam Vrees met dat doel helemaal uit Amerika werd geïmporteerd. Gelukkig is dit moment vastgelegd.

Mijn vroegste herinnering aan Marijke is niet bij het golfen maar bij de hockeyclub Alliance, waar onze beide zonen speelden. Dus waren wij beiden de meeste zaterdagen langs de lijn te vinden. Jaren later ontmoetten wij elkaar weer, maar dan zelf actief met een kleiner balletje, met en bij een andere club.

Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies, hopelijk gesterkt door de vele mooie en dierbare herinneringen.

Peter Bruining

Voorzitter Golfclub DeZandvoortse