We gaan weer bridgen : 4 november


Zet in uw agenda :
vrijdag 4 november 2022

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat wij voor onze leden een bridgedrive organiseerden, dat was vrijdag 6 maart 2020. Drie dagen later, maandag 9 maart 2020 veranderde na de speech van de heer Mark Rutte ons leven drastisch en zoals we nu weten, hield dat nog wel een tijdje aan.

 

Maar we mogen alweer een tijdje bijeen komen en dus gaan wij, op verzoek van het bestuur van Golfclub DeZandvoortse, weer een bridgedrive voor de leden, jaarkaarthouders, businessclub leden en introducees organiseren.

Wij spelen, afhankelijk vanhet aantal deelnemers, in meerdere lijnen. Er worden per ronde vier spellen gespeeld, totaal zullen er zes ronden van een half uur gespeeld worden.

Voorafgaand aan de bridgedrive is er de mogelijkheid voor een heerlijke tapas maaltijd. Tijdens de bridgedrive worden er hapjes geserveerd. Alle consumpties zijn voor eigen rekening.

We spelen een topintegraal, dat wil zeggen dat er een all-over uitslag zal zijn. Uiteraard zijn er fraaie prijzen te winnen. Indien er sponsoren zijn voor onze prijzentafel, wij houden ons aanbevolen. U kunt hiervoor contact opnemen met de wedstrijdleiding.

De kosten voor deelname aan deze bridgedrive zijn € 22,50 per persoon. Alleen deelnemen aan de bridgedrive is € 7,50.

De bridgedrive is toegankelijk voor leden van DeZandvoortse, jaarkaarthouders van The Dunes en leden van de Business Club. Het is toegestaan om een introducé mee te nemen.

Het programma zal er ongeveer zo uit gaan zien:
• Tussen 17.30 en 18.00 uur binnenkomst spelers
• 18.00 uur start diner • 19.30 uur start bridgedrive
• Circa 23.15 uur prijsuitreiking

Vanaf donderdag 6 oktober 2022 hangt er in het clubhuis tegenover de receptie een intekenlijst. U schrijft zich als paar in, geeft aan of u blijft eten en vermeldt uw speelsterkte. Ook per e-mail of Whatsapp kunt u zich aanmelden, dat kan via e-mailadres mirjamvrees@ziggo.nl of 06-24496933. Graag uw naam, die van uw partner, telefoonnummer en e-mailadres en eventuele speelsterkte doorgeven. Deelnemers zal gevraagd worden vooraf de deelname aan deze drive te betalen.
Dit kan via rekeningnummer NL84 INGB 0001 9413 21 t.n.v. G. Vrees e/o.

De wedstrijdleiding is in handen van Ger en Mirjam Vrees, Charles Dusseau en Peter Bruining.

Graag tot vrijdag 4 november 2022!