Verslag 19 april NGF competitie Team 1

Kees van den Bos

Golf & Countryclub Liemeer – de Bovenlanderbaan – was vrijdag 19 april het  ”strijdtoneel”, waar Heemskerkse 1 tegen De Zandvoortse 1 hun Matchplay competitie vervolgden.

Onze spelers Hans Kerkman, Peter Logmans, Martin Spaans, Werner Koopman, Dirk Fortuin en last but not least Tanja van Dooren gingen als Singles in een shot gun van start, met als doel, winnen, meer was niet nodig want de Heemskerse had al een verliespartij aan de broek tegen De Voorschotense 1 .

De winst in de singles werd door ons, ondanks irritant gedrag van een aantal tegenstanders verzilverd, met als uitslag 10-4.

In het tweede deel van deze wedstrijd, de Greensome, herhaalde zich dat gedrag, alleen maar discussie over allerlei zaken. Ik zal u de details besparen. Alleen een ding zal ik u niet onthouden, wederom ging de winst naar De Zandvoortse1:  5-3. Met een totaalscore van 15-7 keerden wij huiswaarts.

Ik zei het al een “strijdtoneel” was het , een wedstrijd om gauw te vergeten,de winst smaakt echter zoet.

Gelukkig zijn er ook wedstrijden waar ons team veel gezelligheid ervaart, door na afloop met alle tegenstanders na te praten en een borrel te drinken en zo hoort het ook.

Tot slot de complimenten aan alle teamleden, die deze score ondanks de negatieve invloeden hebben neergezet, super bedankt.

3 mei zijn wij de ontvangende club op The Dunes en spelen dan zelf niet.  We zullen onze gasten zeker hartelijk ontvangen en verwennen.

Complete uitslagen kunt u vinden op :
NGFcompetitie – DeZandvoortse1

Wij houden u op de hoogte.

De negen holes van de Bovenlanderbaan
Hole negen – rechts van het water – gezien vanaf het terras van het clubhuis