Reminder Paastournooi

Nieuwsflits Paastoernooi

 

Het is bijna 1 april 2e paasdag en er is voor enige leden en ook introducés de unieke gelegenheid om de bronzen paastrofee in je prijzenkast te zetten.

Nog even in het kort de bijzonderheden
Je mag maar 3 stokken mee de baan innemen, dat is 3 stuks inclusief de verplichte putter.
De spelvorm is strokeplay met handicap-verrekening over 9 holes.
De wedstrijdleiding is in vertrouwde handen van ons ervaren Wedco  Maartje en Rob Loos.

De gele bal.
Op de eerste afslag krijgt iedere speler een gele bal om mee te spelen. Red je het om de hele wedstrijd van start t/m finish met alleen deze bal te spelen, dan win je een heel mooie Paas-prijs en krijg je als extra bonus 3 slagen in mindering.

En als je wint?
De uiteindelijke winnares of winnaar krijgt natuurlijk een mooie prijs, maar daarnaast ook een bronzen paasei-trofee als blijvende herinnering. Dit is nu reeds een felbegeerd item.

Paasbrunch
De keukenbrigade van the Dunes verzorgt een rijk gevuld buffet. Bijna onnodig te zeggen dat hierbij paasbroodjes, allerlei ontbijt heerlijkheden  en alle soorten eieren geserveerd gaan worden, een ware Paasbrunch waardig.

Om het feest helemaal compleet te maken zijn familieleden, ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen  voor de brunch van harte welkom.

Paula heeft al de nodige exclusieve paasattributen weten te verzamelen om het clubhuis in een echte paasburcht te veranderen. In de baan zal het ook niet onopgemerkt blijven dat het 2e paasdag is.

Kosten.
Je bijdrage is € 24,50 p.p. zowel voor leden en familie, inclusief de koffie en thee.
Voor kinderen jonger dan 13 jaar is de bijdrage € 13.50 p.k.

Voor leden van DeZandvoortse en familie aanmelden via de site via golfclub@dezandvoortse.nl. ,voor leden van the Dunes via info@thedunes.nl.

Inschrijving is open vanaf heden t/m 28 maart

Met sportieve groet,

Team van the Dunes,

Golfclub DeZandvoortse.