Nieuwsflits 6 mei

Bestuur

Per heden Gewijzigd Parkeerbeleid Duintjesveld

Op Bevrijdingsdag werden we net na het middaguur verrast met een actie van een schildersbedrijf die alle blauwe lijnen op Duintjesveld overschilderde in een licht grijze variant. De Blauwe zone was daarmee per direct verleden tijd. Er blijken al wat aankondigingen te hangen die tot nu toe nog niemand opgevallen waren.

Dat er wat zou veranderen was al aangekondigd, maar precies hoe en wanneer was nog niet algemeen bekend.

Echter wel bij de parkeercontroleurs: sommigen hadden hun auto al geparkeerd in de blauwe zone, maar na het overschilderen was die opgeheven en bleken de controleurs direct vrolijk langs te rijden om de eerste boetes van ā‚¬ 68,- uit te delen. Uiteraard zullen zij na protest en veel geduld hun geld wel terug kunnen krijgen, maar alleen het idee al om zo op te treden, hoe haal je het in je hoofd!

 

Dus: vanaf heden bestaat er geen blauwe zone meer
en moet er bij de meter, via Parkmobile
of andere parkeerservice ā‚¬ 1,50 per uur betaald worden.
Parkeren op het terrein van The Dunes kan uiteraard ook.

De bestaande coupons zijn uiteraard geldig. Wat het tarief deze zomer gaat worden is nog niet bekend, dit heeft ons allen toch wat verrast. Er zal nog wel overleg met de gemeente komen, maar dat later.

 

Nog een paar dagen en dan is het weer zover, Hemelvaartdag 18 mei, ons bijzondere dauwtraptoernooi. Er kunnen nog een beperkt aantal golfers meedoen.
Zie de informatie op de site.
Bellen kan ook naar Peter Bruining 06 537 563 38.

Het bestuur van Golfclub DeZandvoortse