HeerenTwee 3 mei

Eric van der Storm

Mijne Heeren,

Door drukke en privé omstandigheden is het ons niet gelukt om tijdig een verslagje te geven van jullie eerste wedstrijd van woensdag 19 april 2023

Hier nog even de uitslag:
De winnaar is geworden Jan Dekker, geen Neary geslagen
Robert Mentjox sloeg een Birdie op hole 2.

De tweede wedstijd voor Poule op woensdag 3 mei 2023 werd gespeeld onder prima weersomstandigheden. De wind was echter behoorlijk en met name op Hole 1 leverde dat toch wel problemen op voor een hoop spelers.
Er werd sportief gespeeld en de uitslagen lagen best wel dicht bij elkaar. Sommige Heeren waren iets wat angstig voor hun tegenstander maar de uitslagen lieten zien dat zij hier voor niets zorgen om hadden gemaakt.
We zullen proberen om bij de volgende wedstijden weer wat foto’s te maken en deze toe te voegen bij de verslagen.

De uitslagen; We hadden 2 wedstrijden met gelijk spel, 4 wedstijden met 1 up, 2 wedstijden met 2 up en 6 wedstijden met 3 up. Er moest druk gerekend worden om de winnaar te bepalen maar uiteindelijk heeft Alejandro Docampo gewonnen, de Tweary werd geslagen door Robert Mentjox, Beide heren van harte gefeliciteerd en Alejandro bedankt voor je winnaarstoespraak.

Er werden deze avond ook 4 Birdies geslagen, te weten Rob Steiger op Hole3, Allardes Hoiting op Hole 6, Marc Hazenberg op Hole 3 en Erik Fransen op Hole 9.

Dan nog even de mededeling dat vanaf gisteren de blauwe streep op de parkeerterreinen verdwenen is. Niemand weet precies hoe de gang van zaken is op dit moment betreft de parkeerregels maar neem geen risico en gebruik de parkeermeter of je parkeer App. Wij hebben vernomen dat er al diverse boetes zijn uitgeschreven.

Iedereen weer bedankt voor jullie sportieve bijdrage en gezellige afsluiting. We hopen jullie allemaal weer te zien bij Ronde 3 op woensdag 17 mei 2023.

Met vriendelijke groet,

Jullie Wedco

Peter Bruining en Eric van der Storm