Nieuwsbrief 29 april

Bestuur

 

Verdrietig nieuws

Helaas moeten wij deze nieuwsbrief beginnen met een condoleance. Allardes Hoiting heeft afscheid van zijn vrouw moeten nemen. Wij wensen hem en de verdere familie veel sterkte in deze en de komende tijd.

 

De terrassen

De terrassen mogen miv woensdag 28 april van 12:00 tot 18:00 weer open, luidt het bericht van onze overheid! Velen zagen dit uiteraard wel zitten, echter met de aanvulling op de aangekondigde versoepelingen van diezelfde overheid kwam dit toch in een wat ander daglicht te staan:
Bericht van de overheid inzake buitenterrassen van sportkantines.
Sportkantines zijn alleen open voor het afhalen van eten en drinken.
Het terras van sportkantines is gesloten.
Dit heeft te maken met het verbod op publiek bij sportwedstrijden. Ook de kleedkamers zijn gesloten. Alleen terrassen bij bedrijfskantines mogen open zijn.
Helaas mag The Dunes het terras dus nog niet in gebruik nemen en moeten wij nog even geduldig wachten, ondanks dat wij weinig publiek hebben.

 

De website

Onze website is aangepast. Dirk heeft niet alleen de beelden opgefrist, maar ook de kleuren van de  persoonlijke pagina’s (invoer scorekaart e.v.) en er is een voor de (ingelogde) leden een extra rubriek:  Berichten, met een direct toegang naar uitslagen, standen en nieuwsberichten van de wedstrijden.  En vanaf nu kunnen nieuwe leden zich rechtstreeks electronisch aanmelden bij het secretariaat.

 

De scorekaarten

Wij zijn aan het laatste doosje bezig, met eerst nogmaals dank aan Roel die met zijn garage Honschoten de kaarten heeft gesponsord.
Onze voorzitter heeft Holland Golf Centre in Bloemendaal als nieuwe kaartsponsor gevonden. De kaart is gemoderniseerd en over niet al te lange tijd kunnen wij onze top-scores op deze nieuwe kaarten invullen.

 

De vraag van de maand

Gezien de geringe respons leeft ‘de vraag van de maand’ nog niet helemaal of, en wij menen hier enige twijfel over te mogen uiten, zijn alle regels voor onze leden appeltje eitje en geheel duidelijk. Mocht je verduidelijking over een regel willen hebben, of de stellige mening van anderen even willen checken om bloedvergieten te voorkomen, dan zitten Maartje en Aad voor je klaar om duidelijkheid te verschaffen voor alle voorkomende vreemde situaties. Maak er gebruik van ‘ter leering ende vermaeck’. Mail je vraag naar: regelenhandicap@dezandvoortse.nl

 

De activiteiten

Nu de Dames – en HeerenMatchplay avonden ook van start zijn gegaan, kunnen wij als voorheen weer volop meedoen aan al onze gebruikelijke activiteiten.
Uniek tijdens de matchplay avonden is de ‘in de baan catering’. Marion zorgt voor een aantal leuke gerechtjes. Vooraf bestellen via de app van Marion en voor de start afrekenen.
Door de dames wordt er goed gebruik van gemaakt en wordt dit erg gewaardeerd, bij de eerste Heeren avond was het animo nog wat mager.

 

Het Dauwtrappen

Dit evenement wordt dit jaar niet alleen voor de 20e keer georganiseerd, maar heeft dit keer ook een uniek aantal deelnemers, namelijk 56 ‘okselfrisse vroeg in de ochtend spelers’! Door het tijdelijk niet kunnen golfen van Rob van Dooren was er plek voor een golfster/golfer vacant. Ah, jammer dan, de plek is intussen al vergeven. Wij wensen Rob uiteraard veel sterkte met zijn zoveelste operatie en hopen dat hij daarna weer fit en soepel bij de gelederen kan aansluiten.