Ladiesday 30 januari 2024

Hermine Warnaars

Deze dinsdagmiddag was er één van miezer-regen, hele regengordijnen trokken over de baan en dus werden we lekker nat. De scores waren daardoor ook deze week niet erg geweldig, maar uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd! Deze uitzondering was Nancy, zij speelde een heel goede wedstrijd met 26 slagen netto, ook de neary op hole 7 was voor haar en dan als klap op de vuurpijl een birdie op hole 9! Zou Nancy misschien zo goed gescoord hebben omdat ze een jaartje ouder is geworden?

Vanzelfsprekend waren de dames ondanks de scores toch vrolijk gestemd. Petra was gezellig aan komen waaien, hopelijk kan ze binnenkort weer meedoen! Irene, die we van de vrijdag matchplay kennen deed deze week een keer met ons clubje mee, misschien smaakt het naar meer?
Mieke was wel gekomen, maar eigenlijk weten we dat dit natte weer niet goed voor het “haar” van Mieke is, dus speelde zij niet, maar trakteerde ze op heerlijke hete bitterballen, dit omdat ze oma geworden is!
Melanie was ook weer op de club en zoon Dex werd aan de ladies geshowd. De ladies waren het er unaniem over eens dat het een schatje is.We kregen een glaasje bubbels en brachten een toost op Dex uit!

Volgende week onze Snert Wedstrijd, we hopen op een mooie opkomst! We weten dat sommige ladies naar Spanje, Marokko of Thailand zijn en andere ladies nog niet terug zijn uit Verweggistan! Maar Ladies: voor wie er wel is, het wordt een mooie Snert-dinsdag!!!!!