Inschrijven NGF competitie 2020

Hein den Dunnen

Evenals voorgaande jaren gaat de Zandvoortse met 2 team in de 18 holes korte banen competitie spelen.

In voorgaande jaren was ons eerste team zeer succesvol en speelde reeds 4 keer voor het landskampioenschap en behaalden daar een 2de , 3de, en een 4de plaats.

Dit jaar werd ons eerste team Nederlands Kampioen.

Ons tweede team werd in de hoofdklasse 3de.

Een poule bestaat uit 5 teams en je speelt 4 wedstrijden, de thuiswedstrijd wordt door ons team verzorgd en spelen dan zelf niet. De spelvorm is Matchplay zonder handicap verrekening. Een team bestaat uit 6 spelers en spelen eerst 9 holes singles, om vervolgens de tweede 9 holes een greensome te spelen, dan spelen 2 spelers samen tegen 2 spelers van de tegenpartij. De teams spelen in de mixed competitie en staan dus open voor zowel dames als heren.

De competitie gaat vrijdag 3 april van start en de laatste wedstrijd is op 1 mei, met een eventuele landelijke halve finale op 14 mei en een finale op 15 mei.

 De poule werd altijd regionaal ingedeeld waarbij de grootste afstand ca. 50 km bedroeg, echter was dit helaas dit jaar toch anders voor team 2, met 1 maal een rit naar Brabant.

Op zoek zijn wij naar enthousiaste speler/speelsters die iets meer willen dan alleen een wedstrijdje spelen, er moet worden getraind en eventueel lessen bij een pro, om ons uiteindelijke doel te halen, eerst poule winnaar zien te worden en daarna zal het eerste team hun landstitel gaan verdedigen .

De clubkleding zal dit jaar door Garage Honschoten en Peter Bruining BV, lees Roel Hoedt en Peter Bruining, worden gesponsord. Verdere kosten zoals, lessen, brandstofkosten, drankjes na afloop van de wedstrijd, zijn voor eigen rekening.

Als je inschrijft voor deze competitie dien je de vrijdagen tussen 3 april en 15 mei 2020 beschikbaar te zijn.

Mocht er een boventallige inschrijving zijn, dan beslissen de Captains van team 1 en 2 , Kees van den Bos en Hein den Dunnen wie er gaan spelen.

Inschrijven is mogelijk via onze website middels “Aanmelden wedstrijden” of een mail naar  ngf@de zandvoortse.nl . Geef bij het aanmelden je voorkeur voor het team op, dus Team 1 of Team 2.

De inschrijving sluit op 1 november 2019

Mocht je nog vragen hebben over deze competitie bel gerust naar,

Hein den Dunnen tel: 0643984704

Kees van den Bos tel: 0622330988