Inschrijven DamesMatchplay 2019

Elly den Dunnen

Beste Dames,

Voorheen was de Damesmatchplay competitie alleen voor dames die lid waren van onze club. Het bestuur wil onder andere de Damesmatchplay voor een breder aantal golfsters open stellen en heeft besloten dat ook niet leden aan deze competitie kunnen meedoen. Iedereen die meespeelt kan hierdoor ook meedingen naar het kampioenschap.

De Damesmatchplay staat nu dus open voor zowel leden van De Zandvoortse als voor deelnemers die een speelrecht ( jaarabonnement, dagabonnement, greenfee ) hebben gekocht bij The Dunes. 

Het zou leuk zijn, en voor de competitie interessant, als vriendinnen of familie, die ook zin hebben in de matchplay wedstrijd zich inschrijven. De wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond om de  twee weken van april tot en met september. 

Heb je dus familie, vriendinnen of kennissen die interesse hebben, stuur het aanmeld email adres dames@dezandvoortse.nl aan hun door.

Nu de competitie 2019

Carol Alblas, Winnares 2018

Op vrijdag 5 april starten wij met de eerste Dames matchplay wedstrijd.

Er worden 12 wedstrijden gespeeld op vrijdagavond een maal in de twee weken. De 8 beste resultaten tellen mee voor de einduitslag. Er wordt gespeeld met 75% handicap verrekening.

De finale wordt gespeeld op vrijdag 6 of 20 september op een buiten golfbaan. Welke dat wordt is afhankelijk van de beschikbaarheid van de baan.

De Inschrijfprocedure.

Je hoeft je niet elke wedstrijd opnieuw op te geven. 10 dagen voor elke speeldatum, ontvang je per mail een uitnodiging voor de komende Dames matchplay wedstrijd. Wanneer je niet kan spelen stuur je voor maandag daarop een afzeg mailtje aan dames@dezandvoortse.nl. Horen we niets, dan nemen we aan dat je meespeelt.

Dinsdag voor de speeldatum  wordt de flightindeling in de agenda gezet op de website van De Zandvoortse. 

Op de vrijdagse speelavond starten we om 17:30 uur. Na afloop is het gebruikelijk om met elkaar een hapje te eten. Dit is uiteraard geen verplichting.

Wij hopen op een sportieve en spannende competitie. 

Interesse voor deze competitie? Meld je nu aan via het emailadres dames@dezandvoortse.nl

Noteer alvast de speel data:

5 april, 19 april, 3 mei, 17 mei, 31 mei, 14 juni, 28 juni, 12 juli, 26 juli, 9 augustus, 23 augustus, en de finale op 6 of 20 september.

De Wedco    Anne Hillebrand en Elly den Dunnen