Heren Even 29 mei met hole in one.

Hein den Dunnen

Twee jaar geleden lukte het hem ook al om de bal met een fraaie slag in een keer de hole in te jagen. Vanavond was het weer zover. Alejandro  sloeg op Hole 3 de bal en na een paar keer stuiteren op de green, rolde de bal de hole in en was de nieuwe hole in one een feit. Alejandro, van harte gefeliciteerd met deze unieke prestatie.

Door alle beslommeringen met Dauwtrappen en het NK dames waar schrijver aanwezig wilden zijn, is er slechts een kort verslag met alleen maar winnaars.

De dagprijs was weer een gedeelde plaats. Roel Hoedt en Alejandro hadden beiden 5 upjes verzameld en na telling over de laatste 6 holes bleek Alejandro net iets beter te hebben gescoord. Tot groot verdriet van Wedco Peter werd de neary op hole 4 niet geslagen.  De bal van de week was voor Peter Specker die het presteerden om met een taxi vanuit den Haag, op tijd te zijn voor de Heerenmatchplay.

Peter memoreerden nog aan de bijzondere avond.  In de Even poule spelden vanavond de nummers 1 t/m 4 van het clubkampioenschap. Tevens deden 4 spelers van de landskampioen mixed korte baan 18 holes, mee.

Met het voorgaande in het achterhoofd gaan wij vol vertrouwen de volgende week de eerste samensmelting in.

Klik voor Uitslag

Klik voor Stand