Dauwtrappen 9 Mei 2024

 

DAUWTRAPPEN 2024

UPDATE: De vroege Paasdagen zijn al weer achter de rug, ieder heeft al dan niet zijn of haar eigen Passion kunnen beleven, die van Bach in een concertzaal of die van de EO in een intussen ook al weer 14 jaar oud modern jasje op de tv gehad.

WAT ?: Dan is het tijd om te beginnen met de organisatie van het toernooi der toernooien:
het fameuze Dauwtrap Golftoernooi.

WANNEER DAN ?: Dauwtrappen kan natuurlijk alleen op Hemelvaartsdag, dus dit jaar op donderdag 9 mei 2024.

WIE ALLEMAAL ?: Ook dit jaar kunnen wij weer beschikken over een aantal buggy’s. Da’s voor een aantal van onze vaste deelnemers uiteraard een geruststellende boodschap. Dus ook Golfers die niet konden meedoen omdat 18 holes lopen fysiek niet meer mogelijk is, kunnen weer inschrijven en meespelen.

WAAR DAN ?:
Wij spelen op Spaarnwoude de A en B holes, 2 x 9 holes.

HOE DAN ?: Nieuw is dit jaar de spelvorm: we spelen Stableford met 100 % handicap verrekening. Dit maakt het voor de spelers gemakkelijker om je bal op te pakken als je geen kans meer op het vergaren van punten hebt. De Wedco’s zijn dit jaar Rob Loos en René Witte.

EN VERDER NOG WAT ?:
Het spel programma is als vanouds:
c.a. 5.00 uur       ontvangst met koffie en/of thee
c.a. 5.30 uur       afslag 1e flights op A en op B.
c.a. 10.30 uur    koffie/thee met appelgebak en prijsuitreiking

DE INWENDIGE MENS ?: Natuurlijk gaat u de baan in met ons overbekende TAKE-ALONG ontbijt met de overheerlijke broodjes van Raymond Timmer, verzorgd en belegd door ‘de SMEERPLOEG ZANDVOORT’ ( Marina, Elly en Ingrid), met verse Jus d Orange, een gekookt eitje, zout, peper en vers fruit.

WAAR DOEN WE HET ALLEMAAL VOOR ?: Hoe mooi is het om bij een opkomend zonnetje over een golfbaan met dauw op gras, struik en boom met de vele enthousiaste clubleden door de baan te kunnen gaan, waar menig diertje schrikt van ons ochtendrust verstorend rumoer, om vervolgens perfecte ballen te slaan en de mindere snel te vergeten? Daar doe je het toch alleen al voor?
Maar naast de eer die de toppers toe zal komen is er een prijsuitreiking die alle prijsuitreikingen overbodig maakt, deze gaat nog spectaculairder worden dan voorgaande jaren. Er zijn voor de dames nog exclusievere sieraden te winnen en voor de heren nog meer mogelijkheden om hun garderobe met echte kwaliteit items aan te vullen.

WA KOS DAH NOU ? De kosten voor dit fantastische evenement zijn weer zo scherp mogelijk gehouden op €42,50 voorwaar een redelijk bedrag voor 18 holes inclusief ontbijt en kans op zeer waardevolle prijzen.
De kosten voor een buggy zijn voor degene die een Handicart pas hebben € 7,50 p.p., zonder pas kost het € 24,50 pp.

Inschrijven kan via de site AANMELDEN WEDSTRIJDEN of via mail: dauwtrappen@dezandvoortse.nl.

Uw inschrijving is definitief als wij uw betaling van € 42,50 hebben ontvangen op:

                                  NL40 RABO 0113 4565 49 t.n.v.  de Zandvoortse Golfclub.
Als u een buggy wilt wordt u verzocht deze svp gelijk te betalen.

SNEL REAGEREN OF METEEN ?: Vorig jaar zaten wij al vrij snel aan ons maximaal aantal deelnemers, dus schrijf snel in om teleurstelling te voorkomen. Omdat wij de buggy’s op zeer korte termijn moeten reserveren is het beslist nodig dat u, als u een buggy wilt, voor 1 mei inschrijft.

Heeft u speciale wensen inzake het lunchpakket, stuur deze dan per mail: dauwtrappen@dezandvoortse.nl of pjbruining@gmail.com

Geef dan aub ook op als u geen kaas of juist geen vleeswaren wenst en/of liever uw broodjes niet bebotert wilt hebben. Hierop niet reageren betekent zowel kaas als vleeswaren en boter op de broodjes.

Wij doen er weer alles aan om er een ontzettend mooi evenement van te maken.

Uw dauwtrapteam.