Breaking News!!! Clubkampioenschappen

Inzake de Clubkampioenschappen 2020 op 17 en 24 oktober.

 Overleg met de NOC*NSF en het min. VWS hedenmorgen heeft de maatregelen mbt golfen verduidelijkt met samengevat voor ons de volgende conclusie:
– onderlinge wedstrijden binnen een club zijn toegestaan, ongeacht leeftijd. Zowel de ladies wedstrijd als de woensdag en donderdag wedstrijden zijn toegestaan. Uiteraard onder de Corona maatregelen: goede hygiëne, maximaal 4 personen per flight en/of bij elkaar, voor en na de wedstrijden geen groepsvorming!
Het clubkampioenschap kan doorgang vinden zoals gepland dus:

Let the games begin !

 Wij gaan zaterdag 17 en 24 oktober gelukkig toch onze traditionele Clubkampioenschappen houden en ondanks de huidige omstandigheden en geldende beperkingen, kunnen we daar vast en zeker een bijzonder gedenkwaardig kampioenschap van maken.

Zie de site voor de flight-indeling en de starttijden.

Graag c.a. 15 minuten voor je starttijd aanmelden.

Wat mogen de 36 deelnemers aan de voorronde op de 17e verwachten:
Ontvangst met een heerlijk kopje koffie en een goody-bag voor in de baan met een lekker broodje, fris, fruit en zoetigheid voor de spieren.
De scorekaarten krijgen jullie vervolgens uitgereikt vanuit het tuinhuis.

Na afloop de scorekaarten checken en ondertekend in de box bij de voormalige ingang van de Brasserie deponeren (bij de parkeerplekken van de buggy’s).

In de finaleronde op de 24e is slechts plaats voor de beste 8 dames en 16 heren uit de voorronde, iedereen zal dus haar en zijn uiterste best moeten doen om de cut voor de finale te halen.
Helaas zal tijdens de ronde geen spannende projectie van de uitslagen van de binnengekomen spelers te zien zijn, maar een paar uur na de voorronde zullen de namen van de gelukkigen op onze site bekend worden gemaakt.

Er is gelukkig nog steeds de mogelijkheid om met je flight genoten en overige clubleden een heerlijk flesje fris, wijn, blikje bier en meer te kopen en daar samen even van te genieten.
Het clubgevoel hoeft niet onder de omstandigheden te lijden, want samen maken wij de juiste sfeer, of we nu binnen kunnen zitten of nog even buiten hangen bij de statafels of zittend op een muurtje.

NB! Uiteraard moeten wij bij alles wat we doen de coronaregels, nu nog meer dan ooit, helemaal nakomen. Handenwassen, geen grote groepen vormen en altijd 1,5 meter afstand houden. Alleen zo houden we de baan voor ons geliefde en edele balspel open en het virus buiten de deur!

Uw Wed-Co en het bestuur wensen jullie allemaal een mooie en spannende wedstrijd en een bijzonder gezellige dag.