Aanmelden Jubileum wedstrijd 2 juni

De aanmelding voor de jubileum wedstrijd en feestavond is geopend.

In de nieuwsbrief is hierop uitgebreid ingegaan. Niet ontvangen? Mail naar golfclub@dezandvoortse.nl

Wat kan je die dag verwachten.

18 holes wedstrijd
Om 12.00 uur start de Texas Scramble Shotgun wedstrijd met 75% handicap verrekening. Naast onze vertrouwde 9 holes baan hebben wij 9 extra holes uitgezet waarbij u uw golfkwaliteiten kunt toepassen. We spelen met maximaal 18 teams van 6 personen.
De drie beste teams kunnen fantastische prijzen winnen.
Inschrijving (uitsluitend voor leden van De Zandvoortse)
Aanmelden via e-mailadres aanmelden@dezandvoortse.nl  kan zowel per team (6 personen) als op individuele basis. De jubileumwedstrijdcommissie maakt teams van de individuele ingeschreven deelnemers. 
Per deelnemer zijn de volgende gegevens van belang: naam, handicap, telefoonnummer en e-mailadres onder vermelding van jubileum 30 jaar.
 
Diner voor partners
Indien de partners van de wedstrijddeelnemers willen aansluiten bij het diner is dit mogelijk, indien het maximum aantal gasten niet wordt overschreden. Voor niet leden wordt een bedrag van € 27,50 in rekening gebracht. Graag apart aanmelden hiervoor via bovenvermeld email adres.
 
Feestavond
Indien u niet kunt deelnemen aan de wedstrijd verwachten wij u natuurlijk alsnog op de feestavond. Wij stellen het zeer op prijs, indien u dit even aan ons door wilt geven.

Nu doen : Aanmelden naar  aanmelden@dezandvoortse.nl
 

De jubileum commissie.