Aankondiging The Masters 2024

 

 

Wij Golfers weten waarvoor we leven, waar we het allemaal voor doen, waar het uiteindelijk toe moet leiden, naar welk hoger doel de weg ons zal brengen … 100% jawelheelzeker … want de ultieme beloning voor het beheersen van het spel na het vele trainen, oefenen, spelen, kennen en toepassen van alle regels en etiquette is de ultieme proeve van bekwaamheid en kans om the Masters te winnen. Om het groene jasje met egards om de schouders gedrapeerd te krijgen en dat een jaar lang thuis te mogen koesteren. Wie droomt daar niet van?

Daarom hierbij de uitnodiging voor het aanstaande ‘The Masters’ op Zaterdag 27 juli 2024

De winnaars van de 2023 editie, Maartje en Arjan, moeten afscheid gaan nemen van ‘hun’ groene jasjes en deze gestoomd of van mottenballen ontdaan doorgeven aan de winnaars van dit jaar. Moeten zij dit keer rekenen op onoverwinnelijke weerstand of zijn zij andermaal de sterksten en mogen zij de jasjes weer meenemen en in hun eigen kast  hangen?
Dat zullen we dan nog wel eens even zien!

Op zaterdag 27 juli vanaf 15:00 uur krijgen alle leden van DeZandvoortse weer de gelegenheid de strijd aan te gaan om het felbegeerde jasje te bemachtigen om er vervolgens een heel jaar op te mogen passen en het natuurlijk met gepaste trots bij officiële gelegenheden te dragen. Het enige dat daar voor nodig is, is de wedstrijd te winnen! Dit jaar is er als hoofdprijs ook een fraaie trofee waar de winnaar zich voor eeuwig eigenaar van mag noemen.

De spelvorm is traditiegetrouw Strokeplay met handicap verrekening. De wedstrijdleiding is weer in de bekwame handen van Aad en Rob.

Ook dit jaar is er na de officiële wedstrijd weer een aanvullende proeve van golf-bekwaamheid. Om te testen hoe goed je swing is krijg je 3 pogingen om met een zogenaamde knik-club de bal te spelen. Degene die hiermee het verst komt maakt kans op een fantastische prijs. Er is een club voor Rechts-, een voor Links-, maar geen voor Onhandigen.

Er is voor circa 10 flights plaats, waarbij de eerste flight om 15:00 uur de baan in gaat.

Na de speelronde, de extra proeve van swingvaardigheid en de prijsuitreiking is er als afsluiting van deze speciale dag ook weer een gezellige nazit gepland. Uiteraard krijgt u van uw club een aantal drankjes aangeboden, maar daarnaast kun je voor € 15,= een heerlijk en rijk gevuld borrelplankje bestellen. Dit graag bij de inschrijving vermelden.

Mis dit alles niet!  Inschrijven kan via de site vanaf 28 juni