Aankondiging aftreden secretaris

Beste Leden van de Zandvoortse

Na 3 jaren de secretaris geweest te zijn van de club wil ik hierbij aankondigen af te zullen treden. Als vader van 3 puberende kinderen, een drukke zaak (met veel zakenreizen) en onlangs een huis te hebben gekocht waar een behoorlijke verbouwing voor gaat plaats vinden, moet ik beslissen dat ik tijd tekort kom. Tevens denk ik dat de club een secretaris verdient die vaker op de club is en wat meer contact kan onderhouden met de leden. Dit was helaas niet mogelijk voor mij, met name door de bovengenoemde drukte.

Hierbij wil ik eventuele vrijwilligers voor de functie uitnodigen zich aan het bestuur kenbaar te maken. Vanzelfsprekend ben ik beschikbaar om de functie te bespreken, de werkzaamheden toe te lichten en uit te leggen hoe e.e.a. tot nu toe is vastgelegd en geregeld.

Hartelijk dank en ik hoop snel te horen van mogelijke kandidaten voor de functie

Bart van der Storm