Verslag woensdag 4-12 met Hole in One

Aad Twisk

Vandaag hebben we onder perfecte weersomstandigheden onze wedstrijd kunnen spelen. Sinterklaas had voor iedere golfer voor een lekkere speculaas pop gezorgd. Het was alleen jammer dat sommige spelers al vertrokken waren voordat de lekkernij kon worden overhandigd.

Dat de omstandigheden goed waren werd bewezen door Peter Versteege die op hole 3 een hole in one sloeg. Na afloop van de wedstrijd trakteerde hij op een lekker hapje om dat heugelijke feit met zijn allen te vieren.

Hole in One

Naast deze hole in one werden er ook nog 3 birdies geslagen en wel door Bart Botschuiver op hole 9 en Ko Knol en Marjan Vijver op hole 3.
De tweary voor de dames op hole 3 was een prooi voor Marjan Vijver en bij de heren was de tweary op hole 4 voor Jan Dekker.

Bij de lage Handicappers was Bart Botschuiver de sterkste met 29 slagen netto de tweede plaats was voor Ko Knol met 31 slagen netto.

Bij de lage handicappers waren er drie spelers(sters) die 34 slagen noteerde maar op basis van de laatste 3 holes viel Winny Bohres af voor de prijzen en was de eerste prijs voor Irene de Jager en de tweede prijs voor Jan Verhoeven.

Volgende week spelen we als de weersomstandigheden het toelaten weer eens een rondje vanaf de back tee. Laten we dus duimen voor goed weer.

Graag tot volgende week.