Verslag Ladiesday Vriendinnendag 2024

Hermine Warnaars

Niet meteen het verslag te schrijven en eventjes bij te komen door naar de wedstrijd Nederland-Oostenrijk te kijken, is geen goed idee geweest!
Nu zit ik met een “kater” achter mijn Ipad!
Nee hoor Ladies, de lol van deze geweldige Vriendinnendag kan niemand ons afnemen, dus dat fijne gevoel moeten we vasthouden! En trouwens het Nederlands elftal is toch door!
De ladies werden vanochtend ontvangen met een kopje koffie en een prachtig doosje met daarin een verrukkelijk cupcakeje(zie de foto hierboven)! Deze verrassing was gemaakt en aangeboden door Mirjam, heel erg leuk, nogmaals dank je wel!
Toen kwam het moment van de ludieke flightindeling. Hanneke had om roze ballonnen megebracht, waarin een briefje met flightnummer zat. Die werden per koppel uitgedeeld. Dit zorgde al voor een vrolijke bedoening en elk koppel moest op zoek naar zijn flightgenoten door het laten knallen van de ballonnen.

We speelden Greensome zonder HCP verrekening. Maar liefst 10 flights gingen de baan in. Het was voor de vriendinnen best wennen aan onze smalle baan en er is hier en daar dus wel een balletje aan de natuur geschonken🤪. Nou, er lopen trouwens heren op de baan die er een sport van maken om ballen te zoeken, dus die hadden een goede dag vandaag!
Over de baan gesproken, die lag er perfect bij, zowel de fairway als de greens, mooi werk van de greenkeepers!!

Na de wedstrijd streken we op het terras neer en was iedereen wel toe aan zeker één, twee, drie of meer verfrissende drankjes, want warm was het!
Marianne noteerde de scores, het duurde echter wel even voordat de tien flights binnen waren! En toen volgde de prijsuitreiking: de eerste prijs was voor Hermine met vriendin Marga, de tweede prijs voor Vonny en vriendin Elisabeth. De disciplines: Longest Putt op hole 1 voor Carla, Neary op hole 3 voor Barbara en Tweary op hole 6 voor Elisabeth.

En toen was het tijd voor de hapjes, die waren weer heerlijk en mooi opgediend😋😋😋. Het bleef nog heeeeel lang gezellig en warm op het terras!

Tot slot had de Wedco nog een mededeling over een speciale wedstrijd eind juli, die in het teken van de Olympische Spelen zal staan! De Ladies waren blij verrast, want gezelligheid staat bij de Ladiesday hoog in het vaandel!
Volgende week een gewone dinsdagmiddag met een Strokeplay wedstrijd! Tot dan allemaal!