Verslag Ladiesday dinsdag 5 maart 2024

Hermine Warnaars

Tja, hoe moeten we deze dag omschrijven? Druilerig was het, slechts één Wedco en 17 Ladies! Het liep vandaag allemaal anders. Het deed mij denken aan een boekje dat mij zo’n 65 jaar geleden heel vaak werd voorgelezen : “Tien kleine, kleine haasjes…….. “. Aan het eind van het verhaal moest ik steevast huilen. Net als mijn tranen van weleer druppelden de ladies binnen en toen werd duidelijk dat er al enkele ladies naar huis waren gegaan. Het was denk ik een beetje onoverzichtelijk geworden doordat er vanochtend ladies afgezegd hadden. Hierdoor moest er in de laatste twee flights geschoven worden! Jammer dat er maar één Wedco was, die zat in de eerste flight en kon het daardoor niet meer regelen. Sorry Ladies dat er geen goede leiding was vandaag, dit gaan we een volgende keer beter oplossen!

Wat betreft de wedstrijd is er ook niet veel goeds te vermelden! Alleen Marina had een score van onder de 50 slagen, namelijk 49 bruto en zij werd dagwinnares met 33 slagen netto. Schrijfster dezes sloeg de Longest Drive en dat was ook zo ongeveer het enige goede dat zij in haar rondje golf deed!
Ladies het goede nieuws is: Volgende week hebben we gewoon weer een nieuwe kans! Het spreekwoord luidt immers: “Hoop doet leven”.

Natuurlijk was het toch een gezellige nazit, Elly stak mooi gebruind af bij de rest van de bleekneusjes! Jarige Mieke vast ook mooi gebruind, kunnen we volgende week bewonderen! Mieke: van harte gefeliciteerd en een mooi en gezond nieuwjaar gewenst!

Voor iedereen een mooie zonnige week, tot dinsdagmiddag 12 maart