Verslag Ladiesday 9 juli 2023

Hermine Warnaars

Vandaag waren er maar liefst 22 ladies op de Ladiesday en dus was het vanochtend gezellig druk met koffieleuten. Eenmaal de baan in werd al gauw duidelijk dat het een warme ochtend was, truitjes gingen uit, zonnebrand werd gesmeerd en veel water werd gedronken! Sommigen speelden de sterren van de hemel, geen last van hitte, anderen hadden een heel andere ervaring en voor hen werd het zwoegen door de baan! De dagwinnares Marian T. was de hitte van Frankrijk nog gewend en speelde dus een mooie ronde met 21 slagen netto! Anne maakte als enige een mooie Longest Putt op hole vier! Er waren 3 birdies vandaag: op hole zeven Conny en Hermine en op hole negen Barbara!
We hebben er ook weer twee gezellige ladies bij, Irene B. en Jo, zij komen de ochtend wedstrijden meedoen! Daarnaast kwam Marianne E. de sfeer proeven; zij wil in de toekomst misschien meedoen! Annet was afgelopen zaterdag jarig en Hanneke vandaag, dat werd natuurlijk weer toezingen, bitterballen en frietjes!
Het “bruiswater”vloeide rijkelijk en het terras bleef gezellig lang gevuld.
Boven het verslag een foto van Marjo: zij trekt op het moment Noorwegen door. Zij maakt een Pelgrimstocht van 643 km, het zogenaamde Olavspad van Oslo naar Trondheim! Al 26 dagen onderweg, een tocht met vele belevenissen en ontberingen! De ladies zijn trots op Marjo en een rondje golf in de hitte is maar 2 uur afzien! Marjo zet ‘m op, je bent al ruim over de helft!!!!