Verslag Ladiesday 7 november 2023

Hermine Warnaars

 

Het waaide vandaag behoorlijk hard, maar het was droog en de zon scheen zelfs! Vol goede moed gingen we de baan in, het is wel wennen aan de teeboxes met vernieuwde plekken voor de blauwe balkjes.
De ladies lieten zien dat ze daar moeite mee hadden en ook met de harde wind. De scores waren er naar! Ach wat maken de scores ook eigenlijk uit, waar het om gaat op de Ladiesday is: Gezelligheid, Sportiviteit en Beweging met leuk Golfen.

Er was natuurlijk toch een dagwinnares en dat was: Nancy met een score van 31 netto, dat was uiteindelijk de beste prestatie 💪🏻. Marina had op hole acht de Longest Drive gemaakt 🥳. En Barbara maakte een birdie op hole drie🐦‍⬛.

Volgende week dinsdagochtend 14 november is onze 3e Eclectic wedstrijd, als grote verrassing is Annet, uit Spanje, ook van de partij, gezellig! We hopen op weer veel aanmeldingen!

Ook vast aandacht voor dinsdagmiddag 21 november, de Wedco heeft dan iets speciaals bedacht ivm de verkiezingen van woensdag 22 november. Dus Ladies meld je aan!

Voor nu: een mooie week en tot volgende week dinsdagochtend!!