Verslag Ladiesday 6 februari 2024

Hermine Warnaars

Deze Ladiesday was niet zo maar een Ladiesday! Het was namelijk 3 februari 20 jaar geleden dat de eerste Ladiesday wedstrijd op dinsdag plaatsvond! Mirjam Vrees, Wedco van het eerste uur, heeft de huidige Wedco op dit 20-jarig jubileum attent gemaakt! Ladies die al aan deze eerste wedstrijd mee deden en nog steeds meedoen met de Ladiesday zijn: Joke Schut, Conny Cluwen en Annet Koper! Eigenlijk tijd voor een feestje 🥳! En dat vond ook Paula Lancaster! Paula en de Zandvoortse Golfclub, toen nog Golfclub “Sonderland” geheten, zijn namelijk de initiatiefnemers van het opzetten van onze Ladiesday. Wij, Wedco, vonden dat het Jubileum van de Ladiesday het best later in het jaar gevierd kan worden, juist omdat veel dames nu nog in Verweggistan zijn!

DUS LADIES SAVE THE DATE: DINSDAGOCHTEND 28 MEI 2024!!!!!!!!!

Toch was er vandaag een feestje, namelijk een SNERT-feestje. Voor velen was het een SNERT-wedstrijd, wat betreft de golfprestatie. Die SNERT-wind speelde menigeen parten. Zo niet Marina, zij speelde een voortreffelijke partij, met 24 slagen netto werd zij de dagwinnares van de SNERT-wedstrijd! Ook een birdie op hole 3 was voor Marina. De Longest Drive was voor Miss Ladiesday, Mirjam Vrees! Wel erg leuk, voor het eerst sinds lange tijd nam zij weer deel aan de Ladiesday en dan meteen een prijs👍! Misschien smaakt het naar meer, Mirjam? De prijzen waren deze keer natuurlijk SNERT-pakketten, eet smakelijk, ladies.

Na de prijsuitreiking stond er voor de ladies een heerlijk bordje SNERT klaar met daarnaast een prachtige verrassing van Paula geserveerd! Zie de foto hierboven! De Ladies voelden zich zeer verwend en dankbaar! We zullen Paula, als zij weer terug is uit Qatar, persoonlijk bedanken! De niet aanwezige ladies krijgen te zijner tijd de verrassing!

Dan nu nog enkele gebeurtenissen in en naast de baan. Paula van Walstijn, kon helaas niet blijven Snerten, maar wat jullie nog niet weten is, dat zij bijna alle bunkers is in gekomen en ook weer uit; ook maakte zij vandaag prachtige putts! Een knappe prestatie en toch ook een vermelding waard! Dan Mieke, in haar auto zat ineens een enorme deuk, maar gelukkig was er een eerlijke veroorzaker die zich netjes heeft gemeld! En dan Petra, zij kwam gewoon gezellig langs en mee snerten! En zoals gewoonlijk was de nazit weer top! Er zijn nog enige ladies buitengaats, maar spoedig zullen we weer met een grotere groep de baan in gaan! We kijken naar hen uit!

Volgende week weer een gewone dinsdagmiddag met een Strokeplay wedstrijd! Tot dan allemaal!!!!