Verslag Ladiesday 4 februari

Anne Hillebrand

Eigenlijk zou ik een kopietje kunnen maken van het verslag van vorige week. Er zijn nog steeds een aantal dames in warmere oorden. De dames die achtergebleven waren zagen zich weer geplaatst voor een dilemma. Gaan we wel of niet spelen. De weerberichten gaven stormachtig weer met regenbuien aan.

De dame die vanwege de weersgesteldheid vorige week heeft afgezegd trok nu de stoute schoenen en ging gezellig mee de baan in. Stoer hoor. Nu was er weer iemand anders die golfen in de regen maar niks vond. Louisa en Barbara waren er wel en hielden het fort bezet. Allebei lieten ze het golf even voor wat het was vanwege lichamelijke ongemakken.

Zo kwam het dat er 12 dames de baan in gingen.  Het was vies weer. Het miezerde flink en daar kun je goed nat van worden.

Compliment weer voor alle stoere dames en wat is het leuk te merken dat ondanks het slechte weer de dames toch naar het clubhuis komen en dan maar zien of er gespeeld wordt.

En dan de uitslagen. Er werden vandaag geen birdies geslagen. Sigrid sloeg de longest drive en nam een leuk blik met allerlei snoep erin mee.

Er waren drie dames met 31 slagen netto; Angela, Lillian en Carla. Anne won wederom de eerste prijs met 26 slagen netto. Zij ging voor een lekkere fles wijn.

Het was nog lang gezellig in het clubhuis zeker toen de bitterballen op tafel kwamen!!! Lekker he,  Connie?

Ivm de afwezigheid van Diane vanaf 18 februari worden jullie vriendelijk doch dringend verzocht voor 14 februari in te schrijven voor de wedstrijd van 18 februari. Dan kan Diane zelf de flightindeling voor de wedstrijd van 18 februari nog in orde maken.

De wedstrijden staan al bij “ aanmelden wedstrijden” op de website.

Tot volgende week!