Verslag Ladiesday 3 oktober 2023

Hermine Warnaars

Vandaag, 3 oktober, dan eindelijk de 3 stokken Strokeplay wedstrijd, door Ties Aukema georganiseerd! We werden ontvangen met een heerlijk kopje koffie en kregen de regels voor de de 3 stokken wedstrijd op een briefje, versierd met een tee, door Ties uitgereikt! We waren met 19 dames, er was nog een hoop geschuif geweest in de flight indeling: Marjo moest toch werken, Nancy kreeg griep, Elly met rugklachten, kon niet spelen, maar wel mee wandelen,Mieke was er wel en toch weer niet, Vonny haakte op het laatste moment aan, Marianne was met vakantie en anderen weer terug, kortom een vrolijke boel!

We gingen de baan in met een lekker stevig windje, “ hadden we wel de juiste clubs gekozen”, dat was de grote vraag! De uitslag van de wedstrijd geeft duidelijkheid. Na twee uurtjes was iedereen weer binnen, het kleine buitje onderweg had ons niet gedeerd. Alleen Carla moest nog even haar “coupe” bijwerken en kwam gesoigneerd het clubhuis binnen! Nadat iedereen zijn scorekaart had ingeleverd bij de wedstrijdtafel van Ties, kon Ties aan de slag! En wat bleek: Ties had een probleem, er kwamen twee dames voor de eerste prijs in aanmerking en twee voor de tweede prijs. Wat nu? Ties bedacht dat er een putt wedstrijd gehouden moest worden. Zo gezegd, zo gedaan. De dames gingen naar buiten naar de puttinggreen, inmiddels was het flink gaan regenen. De toeschouwers stonden vanuit de serre het schouwspel gade te slaan, heel verstandig. Marina en Hermine streden om de eerste plaats en Angela en Hanneke om de tweede plaats. De eerste twee hadden 4 puttingholes nodig, om uiteindelijk Hermine als winnaar uit te kunnen roepen. Angela en Hanneke hadden twee puttingholes nodig en Hanneke trok aan het langste eind!
Binnengekomen, namen de ladies plaats aan de prachtig versierde herfsttafel en werden we verwend door Paula met een heerlijke lunch!
Tijdens het smullen kwam Ties ten tonele met de prijsuitreiking:
Hermine eerste plaats en ook de Neary, Marina tweede, Hanneke derde, eervolle vermelding voor Angela en poedelprijs voor Sjak.

We hebben weer een reuze gezellige dag met elkaar gehad, Ties mag nog eens een wedstrijd voor ons organiseren!

Tot volgende week dinsdagmiddag 10 oktober!